Trump cere o lege împotriva avortului târziu, când fătul poate simţi durerile

Dragoș Nelersa INTERNATIONAL Principal

În timpul discursului în camerele reunite ale Parlamentului despre starea naţiunii, președintele Donald Trump a cerut o legislație care să interzică avorturile târzii, invocând comentariile controversate făcute recent de guvernatorul Virginiei, Ralph Northam, un democrat.

„Pentru a apăra demnitatea fiecărei persoane, cer Congresului să adopte o legislație care să interzică avortul tardiv al copiilor care pot simți durerea în pântecele mamei”, a spus preşedintele.

Apelul vine după ce guvernatorul Virginiei a făcut declaraţii pro-avort

Apelul pentru adoptarea unei noi legislații vine la aproape o săptămână după ce guvernatorul Virginiei a fost acuzat de promovarea pruncuciderii de către criticii republicani. Acuzațiile au urmat unei serii de observații pe care guvernatorul le-a făcut la un spectacol de radio. Northam a spus că interpretarea comentariilor sale de către parlamentarii anti-avort și activiști pro viaţă a fost „rușinoasă și dezgustătoare”.

Protestul servitoarelor

În urmă cu câteva luni, judecătorul Brett Kavanaugh, propus de președintele Donald Trump pentru locul vacant de la Curtea Supremă a Statelor Unite (SCotUS), un militant pentru legea interzicerii avortului, a fost acuzat de patru femei de agresiuni sexuale, comise teoretic în urmă cu mai mulți ani. Magistratul a simţit nevoia să recunoască faptul că la acea vârstă era virgin. În timpul audierilor din Senat, protestatare îmbrăcate în servitoare au oprit discuţiile de mai multe ori, prin ţipete. O carte distopică a lui Margaret Attwood a influenţat opoziţia.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Vicepremierul României, discuții cu ministrul Apărării din SUA
Viceprim-ministrul Ana Birchall a reprezintat România la reuniunea Coaliției globale anti-ISIS. Ana Birchall, discuții la ...