Vicepremierul României, discuții cu ministrul Apărării din SUA

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Viceprim-ministrul Ana Birchall a reprezintat România la reuniunea Coaliției globale anti-ISIS.

Ana Birchall, discuții la nivel înalt cu Mike Pompeo

Evenimentul a fost găzduit de șeful Pentagonului, Mike Pompeo, la Washington D.C. Invitat de onoare a fost președintele Donald Trump.

Cu această ocazie, Ana Birchall a avut discuții cu secretarul de stat al SUA Mike Pompeo. Vicepremierul român a subliniat „colaborarea şi coordonarea excelente dintre cele două părţi pe teme de interes reciproc, inclusiv prin cooperarea strategică eficientă în scopul gestionării amenințărilor de pe flancul estic și din regiunea Mării Negre”. Totodată, Ana Birchall a afirmat că “Parteneriatul Strategic dintre România și SUA joacă un rol esențial consolidarea rolului țării noastre de furnizor capabil și activ de securitate și stabilitate la nivel regional și global”.

România, la reuniunea Coaliției anti-ISIS

Ana Birchall a fost invitata și la un prânz cu format restrâns, oferit de șeful Pentagonului. De asemenea, oficialul român a reafirmat sprijinul țării noastre în lupta cu terorismul:  „Guvernul Dăncilă sprijină cu fermitate lupta împotriva terorismului și se opune ferm tuturor formelor de extremism și comportamente sau acțiuni fundamentaliste, deoarece nu există nici o justificare pentru niciun fel de acte de terorism, indiferent dacă se bazează pe motive ideologice, religioase, politice, rasiale, etnice sau din orice alt motiv. Prim-ministrul Viorica Dăncilă și Guvernul României salută progresele Coaliției în campania militară, precum și pe cele ale autoritățile irakiene, obținute după eliberarea teritoriului irakian de sub gruparea teroristă”

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
SENAT / Abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor
Senatul a adoptat tacit, miercuri, un proiect de lege care abrogă prevederile cu privire la ...