Buget / Din ce bani se vor distribui Vitaminele D către populaţie?

Alina Maria Bogdan ECONOMIC Principal

Serviciile secrete au venituri de la buget în creştere cu 14%, în cazul STS de 70%. Liviu Dragnea a anunţat că se vor diminua bugetele instituţiilor de forţă, iar banii obţinuţi se vor da pentru sănătatea copiilor.

Deputatul Florin Iordache a făcut precizări, la Realitatea Tv, sâmbătă seara, despe eventualele amendamente pe care le-ar putea depune la Legea Bugetului coaliția PSD-ALDE:

”Luăm în calcul și depunerea unui astfel de amendament. Dacă vor fi diminuate bugetele vor fi distribuite sume suplimentare Ministerului Sănătății, respectiv pentru Vitamina D, pentru toți copiii din România. Dar ăsta nu este singurul amendament. Și noi, și colegii de coaliție putem depune amendamente fiecare în sectorul în care consideră că poate fi amendat bugetul de stat. Până luni la ora 12 se pot depune amendamente”, a precizat deputatul PSD.

În urma unei solicitări a jurnaliştilor de la Evenimentul zilei, SRI a comunicat că 90% din banii destinaţi sunt necesari plătirii salariilor. Niciodată nu s-a comunicat cifra exactă a ofiţerilor şi a acoperiţilor.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Gabriel Oprea: “Pro România şi Plus sunt partide de intelligence”
Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a afirmat recent că Pro România și Plus sunt „partide de ...