Cosmin Guşă ameninţă că va vorbi. Cine sunt cei vizaţi?

Dragoș Nelersa ACTUALITATE Principal

Cosmin Guşă iese tot mai dur împotriva oamenilor lui Coldea din media. După ce le-a interzis unor acoperiţi participarea la talk-show-urile de pe Realitatea, acum şi-a aranjat propria emisiune.

”Am văzut critici din partea unor agenți plătiți ai unor servicii. Apropo de asta… măi fraților care tot scrieți, vă știți bine, nu mă provocați! Știu și ghișeul, și persoana care vă plătește ca agent de influență acoperit, și de câte ori v-a plătit.

Știu și oamenii de afaceri care au fost rugați, de către ofițerii de legătură, să vă plătească. Am un mesaj pentru acei oameni de afaceri: dacă mă mai supărați și mă înjurați, vom discuta despre aceste lucruri! Nu pe mine mă deranjați, dar pervertiți opinia publică. Presa pe care eu o înțeleg este o presă liberă pentru că este o competiție între expertiză și pasiune. Să lăsăm treburile acestea. Vă rog să nu mai insistați cu fel de fel de prostii pentru că știu cine sunteți și mi-e foarte ușor să vorbesc pentru că nu am fost pe cărările unde ați fost voi”, a zis Cozmin Gușă la Realitatea TV.

„Serviciile au încălecat clasa politică,” a spus Guşă în timpul emisiunii “România 2019”, realizată recent la Arad.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Buget / Din ce bani se vor distribui Vitaminele D către populaţie?
Serviciile secrete au venituri de la buget în creştere cu 14%, în cazul STS de ...