Florin Călinescu, atac dur la cel care i-a facilitat un loc pe lista parlamentară şi i-a mijlocit un contract gras cu statul

Dragoș Nelersa INVESTIGAȚII POLITIC Principal

Actorul Florin Călinescu îl atacă pe liderul ALDE. Asta după ce Călin Popescu  Tăriceanu a admis public că ia în calcul să candideze la alegerile prezidențiale. Florin Călinescu susține că Tăriceanu este un ‘ratat’.

Răzbunarea comediantului

„Călinuţ zice că se gândeşte serios, foarte serios, la candidatura pentru Cotroceni. Aici, îl depăşeşte pe principalul ratat, livulică. călinuţe, pe bune?

Şi promite el, peste dl. viorica, care croşetase vreo sută pentru 2018, pentru 2019, o sută şi saptezeci şi ceva de km. de autostradă…

bulangeală curată. PLUS, aldele…

Am zis laif. Duminică, după slujbă, la 18:00.

Mulţumesc”, scrie Florin Călinescu pe Facebook.

A candidat pentru SENAT pe lista PNL Tăriceanu şi s-a clasat pe locul 4

Florin Călinescu i-a cerut în toamna anului 2008 lui Tăriceanu să candideze pe lista PNL pentru Senat în judeţul Argeş. Asta după ce a pretins un contract de 8 miliarde de lei pentru un contract cu Ministerul Apărării Naţionale pentru firma sa de Pro Optica. În acel an electoral, 2008, a vândut de 23 milioane lei (aparatură optică şi electro-optică), 2,8 milioane lei (aparate de ochire şi vedere pe timp de noapte), 6,4 mil lei (mitraliere cal. 7,62 mm), 9,2 milioane lei (puşti semi-automate), 48 milioane lei (aparatura optică), scria wowbiz, la acea vreme.

Civilul Teatrului de Comedie avea angajat pe colonelul Marin Tănase, ulterior acesta devenind administrator.

A reuşit să obţină doar locul patru, neeligibil. Acum se răzbună pe Tăriceanu, cel care i-a dat şi loc pe listă şi i-a facilitat un contract gras.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ungaria acuză Occidentul de IPOCRIZIE! Care sunt reproşurile?
Ministrul de Externe al Ungariei a acuzat statele occidentale de ipocrizie, în ceea ce priveşte ...