Ungaria acuză Occidentul de IPOCRIZIE! Care sunt reproşurile?

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL
Ministrul de Externe al Ungariei a acuzat statele occidentale de ipocrizie, în ceea ce priveşte relaţia cu Rusia. Peter Szijjarto a spus că firmele din vest sunt cele care fac afaceri cu ruşii, nu cele ungureşti. Dar asta nu împiedică anumite state să critice Ungaria că are o relaţie strânsă cu Moscova, când nu e chiar aşa, a afirmat şeful diplomaţiei de la Budapesta.

Vestul, ipocrit în relatie cu Ungaria

Declaraţiile au fost făcute într-o conferinţă de presă comună cu Mike Pompeo, secretarul de Stat al SUA, aflat în vizită în Ungaria.
„Este o ipocrizie legată de cooperarea cu Rusia deoarece sunt multe critici la suprafaţă, dar când te uiţi în profunzime vezi afaceri de miliarde de euro între Rusia şi Europa. Este o enormă ipocrizie şi o corectitudine politică pe scena politică europeană în acest caz. Nu sunt companii energetice ungureşti sau din Europa Centrală sau lucrează cu Gazprom la Nord Stream 2. 
 

Vestul face afaceri cu rușii, dar acuza Ungaria

Nu premierul Ungariei a fost invitat ca un superstar la Forumul Economic de la Sankt Petersburg, ci preşedintele Franţei. Nu liderii companiilor ungureşti din domeniul energiei au fost chemaţi pe scenă alături de Vladimir Putin, la ultima săptămână rusă a energiei, şi directorii marilor companii de profil din Europa de Vest. Uitaţi-vă la schimburile comerciale. Uitaţi-vă la comerţul dintre Europa de Vest şi Rusia şi vezi vedea de ce este legitim să fim sătui atunci când suntem acuzaţi că avem o relaţie strânsă cu Rusia”
 
Peter Szijjarto a spus că Ungaria va rămâne un partener de încredere al Statelor Unite. De asemenea, ministrul ungar a lăudat administraţia Trump pentru reînnodarea rapidă a relaţiilor politice între Washington şi Budapesta.
Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Toate femeile ar trebui sa consume Avocado – ”Vindecare completa! Chiar si in cazul celui mai complicat diagnostic, luati un sambure, cu grija…”
Avocado este fructul unui pom originar din America Centrala, de Sud si Mexic, numit Persea americana. Mai este numit si para ...