Trenul către aeroport ar putea fi gata până la EURO! Ce spune CFR?

Valentin Borcea ACTUALITATE ECONOMIC SOCIAL

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a lansat licitaţia pentru achiziţia serviciilor de proiectare şi execuţie lucrări aferente Fazei I – Racord C.F. la Terminalul T1, Aeroportul Internațional Henri Coandă București, parte integrantă a proiectului Modernizarea liniei de cale ferată Bucureşti Nord – Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti.

 Valoarea totală estimată a contractului este de 420.113.085 lei fără TVA.  402.711.085 lei pentru execuţia lucrărilor şi 17.402.000 lei fără TVA pentru servicii de proiectare. Sursa de finanţare este asigurată din Fonduri de Coeziune şi Buget de Stat, aferente cadrului financiar 2014-2020.

Pod feroviar peste DN1, inclus în proiect

Obiectul contractului cuprinde construirea unei căi ferate duble în lungime de 2,95 km, un viaduct de 1,52 km care traversează DN1, 3 podete, instalaţie de centralizare electronică şi o statie de călători la terminalul T1.

Durata contractului este de 14 luni, din care 2 luni pentru proiectare şi 12 luni pentru execuţie. De asemenea, se adaugă 60 de luni perioadă de garanţie. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 25.03.2019, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 15.00.

Dacă totul merge fără probleme și termenul se executare se respectă, linia ar putea fi gata cu puțin timp înaintea începerii EURO 2020.

EURO 2020 începe în iunie 2020. 

Meciurile de la EURO 2020 vor avea loc în 12 orașe din 11 țări. Capitala României, București, este printre gazde, alături de Amsterdam, Baku, Bilbao, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munchen, Roma și Sankt Petersburg. În București sunt programate 4 partide – 3 meciuri din grupa C, pe 14, 18 și 22 iunie 2020, dar și o optime de finală, pe data de 29 iunie 2020. Toate vor avea loc pe Arena Națională.

Guvernul României și-a asumat construirea mai multor obiective de infrastructură pentru organizarea EURO 2020. Printre acestea se numără și reconstruirea sau modernizarea a patru stadioane din București, pentru antrenamentele echipelor participante. Stadioanele vizate sunt Arcul de Triumf, Ghencea, Giulești și Dinamo.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
ANM a emis o NOUĂ AVERTIZARE ÎNGRIJORĂTOARE. Ce zone sunt VIZATE. News alert
Marți, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod portocaliu de ninsoare pentru ...