Regele Carol al II-lea va fi REÎNHUMAT! Locul de veci este gata!

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT SOCIAL

Regele Carol al II-lea va fi reînhumat în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală din Curtea de Argeș. Își va dormi somnul de veci lângă fiul său și nora sa, Regele Mihai și Regina Ana. Placa de pe mormânt din marmură albă, la fel ca cele de pe mormântul Regelui Mihai și Reginei Ana, este deja sculptată. Pe centrul ei scrie simplu CAROL II.

Regele Carol al II-lea va fi reînhumat pe 9 Martie

Totuși, reporterii Newstandard.news au observat că locul de veci al Regelui Carol al II-lea este cât de departe posibil de cel al fiului său. Între cele două morminte sunt locuri de veci pregătite pentru Regina-Mamă Elena, pentru Principele Mircea și pentru încă o persoană. 9 martie este data aleasă pentru aceste funeralii regale.

Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală de la Curtea de Argeș a fost construită de Familia Regală a României și de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

Regele Mihai a dorit o necropolă pentru Familia sa, având în vedere că în vechea Catedrală nu mai este loc. Acolo își dorm somnul de veci Regele Carol I, Regina Elisabeta, Regele Ferdinand și Regina Maria. În prezent, sicriul Regelui Carol al II-lea, acoperit cu Pavilionul Suveranului, se află într-o capelă din curtea Mănăstirii Curtea de Argeș. Aici a fost depus când a fost adus din Portugalia în 2003.

Regele Carol al II-lea a revenit pe veci în țara natală în 2003

Fiul cel mare al Regelui Ferdinand și al Reginei Maria a murit în Portugalia în 1953. Monarhul român a fost îngropat atunci cu toate onorurile în Mănăstirea São Vicente de Fora din Lisabona, panteonul Dinastiei Regale Braganza a Portugaliei. În același loc își dorm somnul de veci și bunicii materni a Regelui Ferdinand al României, Regina Maria a II-a și Regele Ferdinand al II-lea ai Portugaliei.

Regele Carol al II-lea a domnit între 1930 și 1940, fiind precedat și urmat de fiul său, Regele Mihai. În timpul său, Regatul României a cunoscut punctul maxim de dezvoltare economică și culturală. Țara era liderul regional incontestabil, un factor de stabilitate în Balcani. Tot ce era mai nou la Paris, Londra sau New York ajungea rapid și la București.

Din păcate, România Mare a căzut victimă celor mai criminale regimuri din istorie: regimul nazist și regimul comunist. Regele Carol al II-lea era un pro-european și un pro-american fervent și detesta dictatorii de la Moscova și Berlin.

Dar lăsată fără aliați, România nu a putut rezista agresiunilor venite din partea celor două mari puteri care împărțeau continentul după bunul plac.

În mare parte, imaginea proastă a Regelui Carol al II-lea a fost făcută de regimurile care au urmat: legionarii, Antonescu și comuniștii. Suveranul era adversar declarat al tuturor extremiștilor, dar când extremiștii au ajuns la putere, i-au plătit fostului inamic. Totuși, nu putem să ignorăm relațiile Regelui cu Zizi Lambrino și Elena Lupescu, controversate în epocă dar și în prezent.

Loading...

2 Comments

  1. ..un gunoi care la comanda afaceristilor evreilor prin elena grunberg lupescu a distrus Romania !

  2. dar momentul plecarii in plin razboi pentru a se casatorii cuZizi cum s-o fi numit era conducator de batalion in razboi dar momentul 925 cind renunta la tron si copil pt lupeasca cum s-o fi numind si apoi nu sunt convins ca Regele Mihai l-a dorit inhumat in osuarul familiei mai cu seama ca nu aparticipat nici la funeraliii in 53 asa ca despre morti numai de
    bine D-zeu sa-l ierte!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
De ce face PNL LOBBY pentru Kövesi?
Partidul Brătienilor, PNL, cel care a făurit România modernă, după 1990 un partid anticomunist, este ...