PSD îndreaptă greșeala PNL de calcul a ALOCAȚIILOR pentru COPII printr-o Odonanță de Urgență

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

PNL a anunțat victoria în urma trecerii amendamentului cu dublarea alocațiilor pentru copii. Numai că PSD a descoperit că partidul lui Orban a făcut un calcul eronat. Trebuie mai mulți bani decât cei cerut prin amendament. Mai mult, împotriva socotelilor lui Sigartău, Legea bugetului nu prevede alocare de fonduri pentru drepturile persoanelor, ci doar fonduri pentru instituții, se explică într-o postare pe pagina de facebook a PSD. Liviu Dragnea a anunțat de ieri că se va mări deficitul bugetar, în condițiile în care nu se specifică sursa de finanțare.

Alocaţia copiilor de peste 2 ani se va DUBLA

„PSD va creşte alocaţiile pentru copii şi va îndrepta lucrurile făcute prost de Opoziţie. Într-un demers pur demagogic, cei de la PNL s-au trezit în ultimul moment să ceară majorarea alocaţiilor. Dar au făcut-o prost, pentru că nu înţeleg legile şi economia: au indicat o sursă eronată pentru aceste creşteri şi au greşit la calcule astfel că suma propusă era insuficientă pentru majorările cerute. Mai mult, nu au ştiut că legea bugetului alocă bani doar pentru instituţii, nu şi pentru drepturi ale persoanelor, cum sunt alocaţiile. Deci amendamentul lor la legea bugetului era inaplicabil. Guvernul PSD-ALDE va îndrepta aceste lucruri şi va emite o ordonanţă de urgenţă care să reglementeze corect majorările de alocaţii pentru copii”, se arată în mesaj.

Ce câștigă PNL printr-o decizie populistă?

”PNL trage în ultima clipă o torpilă în buget şi urcă deficitul la 2.75%. Câştigă ei politic ceva din indexarea asta de alocaţii, aşa vor mobiliza electoratul indecis?” se întreabă analistul Sorin Ioniță.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
New Europe: Koveși este prinsă la ananghie
Publicația bruxelleză New Europe a publicat un nou articol despre situația în care se află ...