Subordonaţii Laurei Codruţa KOVESI încep să o toarne

Andrei Marcu ACTUALITATE Principal

La emisiunea “Controverse,” de la B1 tv,  Marian Vanghelie a susținut că fostul prim adjunct al lui Kovesi, procurorul Marius Iacob, și fostul adjunct de la secția 1 din DNA, Gheorghe Popovici, ar fi dat declarații despre implicarea lui Kovesi în scandalul Indonezia, dar nu numai.

Cei doi procurori au fost unii din cei mai apropiați colaboratori ai lui Kovesi. Cu acelaşi prilej, fostul primar al sectorului 5, omul care mereu se întâlneşte cu “Moş Crăciun,” care-i livrează informaţii, a mai zis că toată operaţiunea Indonesia era coordonată de Florian Coldea din biroul lui Kovesi de la DNA.

“Eu vă zic sigur că oamenii ăștia precum Coldea și Kovesi nu mai aparțin statului român, ei aparțin unor servicii din străinătate.”, a mai susținut Vanghelie.

La Antena 3, Ion Cristoiu a fost de părere aseară că aducerea de urgenţă a lui Nicolae Popa, o acţiune ilegală, a avut scopul de a pune mâna pe Realitatea.tv, să o smulgă de la Sorin Ovidiu Vântu.

Loading...

One Comment

  1. Nu cred că ar trebui pedepsiți la fel toți cei care au fost obligați, șantajați, amenințați să facă ilegalități in actul de justiție. Cei care au fost șefi sunt responsabili și ei trebuie să răspundă pentru deciziile ilegale impuse. Cei care au executat ordinele sa fie judecați în funcție de „zelul” cu care s-au implicat în procesul de „paradire” și să beneficieze de circumstanțe atenuante cu cât devoalează (toarnă) mai repede pe cei care i-au obligat. In felul asta se purifică mai rapid întreg sistemul. Iar analiza sa fie făcută de aceasta comisie independentă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
VECODER, noul dispozitiv de CITIT gândurile
Informaticienii de la Institutul Zuckerman din cadrul Universității Columbia au creat un sistem care traduce ...