Maricica Hodorca, femeia care ingrijeste zilnic batrani: “decat injurata pentru 800 de euro in Italia, mai bine iubita in Vaslui pe salariul minim”

Ion Mihalcioiu Diverse

Maricica Hodorca este printre putinele femei din Romania care prefera sa ingrijeasca batrani la noi in tara, decat sa mearga in Italia, unde ar castiga mult mai bine. Femeia marturiseste sincer ca este mult mai fericita in Romania, desi castiga pe luna 320 de euro, fiind angajata la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui.

Copil fiind, visa sa devina educatoare. Nu a fost sa fie si nici nu a avut copii, insa destinul i-a harazit altceva: sa ingrijeasca batrani.

“Ma cheama tot timpul in Italia surorile mele, care castiga cate 800-900 de euro ingrijind batrani. Nu renunt pentru nimic la ce fac aici! Imi place tara mea. Asa ca, decat injurata pentru 800 de euro in Italia, mai bine iubita in Vaslui pe salariul minim. Prefer sa sterg o romanca la fund si sa spuna bogdaproste”, spune Maricica pentru Libertatea.ro.

In 12 ani, Maricica Hodorca a avut grija de 11 batrani, din care sase si-au dat duhul in bratele sale. “Trebuie sa ma misc foarte repede. Ca sa nu am timpi morti, stabilesc cu fiecare in parte, cu o zi inainte, de ce anume are nevoie. Pe drum, le fac cumparaturile sau le achit facturile. Cand ajung, le fac curatenie ori mancare. Cele mai importante pentru aceste fiinte fragile sunt insa cuvintele calde si afectiunea de care nu mai au parte de mult”, marturiseste Maricica Hodorca pentru aceeasi sursa.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Casa baronului drogurilor Pablo Escobar, aruncată în aer! Vezi ce s-a întâmplat!
Fosta locuință a lui Pablo Escobar și a familiei sale din Medellin (Columbia) a fost ...