Reacţia lui Liviu DRAGNEA la atacurile liderilor PES. Vezi ce a declarat!

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Liviu Dragnea n-a vrut să comenteze declaraţiile lui Frans Timmermans, dar a subliniat într-o declaraţie de presă că „ Există o linie roșie în ceea ce privește și drepturile fundamentale ale omnului, despre care eu am vorbit.

Linia roșie nu există doar pentru anumite spețe în lume. Există o linie roșie care nu trebuie trecută de nimeni, nici de cei care încalcă Constituția și care fac abuzuri în numele unei asa-zise lupte anticorupție, nici în ceea ce privește statul de drept”, a declarat Liviu Dragnea, președintele PSD.

Frans Timmermans a spus reporterului Politico: „Nu ştiu dacă Dragnea chiar crede ceea ce spune” și că deşi liderul PSD a afirmat pentru presa din România că toate problemele au fost rezolvate, „din păcate, nu este deloc aşa”.

Vicepreședintele Comisiei Europene a avertizat liderii PSD, sâmbătă, la congresul PES de la Madrid: „Dacă vreţi să faceţi parte din această familie, trebuie să respectaţi valorile noastre fundamentale”.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Anunț pentru FERMIERI
APIA(Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură) informează că, în conformitate cu prevederile OMADR nr.69/2019, ...