Demis de THERESA MAY, pentru că s-a LUPTAT pentru drepturile lucrătorilor din UE după BREXIT

Cosmin Ionescu INTERNATIONAL Principal SOCIAL

Parlamentarii din Camera Comunelor au aprobat, miercuri seară, un amendament propus de unii membrii ai partidului Conservator care solicită premierului Theresa May să se asigure că garanţiile privind drepturile cetăţenilor UE, convenite cu Bruxelles-ul, vor fi protejate după Brexit, indiferent de rezultatul negocierilor, transmit Reuters şi DPA.

Iniţial THERESA MAY nu a fost de acord cu discuţiile despre ce se întâmplă cu forţa de muncă europeană după BREXIT. Existau voci din guvern care solicitau executivului să acorde drept de muncă doar celor cu mai mult de cinci ani permanenţi în Marea Britanie.

CONCEDIAT pentru că era în dezacord cu guvernul în care era consilier

Iniţiatorul amendamentului, ALBERTO COSTA, 48 de ani, parlamentar conservator din South Leicestershire, o zonă din sudul Angliei, cu mulţi lucrători străini în agricultură, a fost concediat de Theresa May din postul de consilier al secretaturului de stat pentru Scoţia, informează presa britanică de stânga.

Oficialii din Downing Street susţin că şi-a dat demisia încă de dimineaţa trecută când a reuşit să strângă suma de semnături necesară depunerii AMENDAMENTULUI din toate comisiile indiferent de apartenenţă politică.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
SRI-ul german, învins în justiție de politicieni abuzați. Ce riscă acum spionii lui Merkel?
Partidul naționalist AfD (Alternativa pentru Germania) a reușit să învingă în justiție BfV, echivalentul german ...