FAKE-UL DE LA COZIA / Doar din LIFTUL Gheorghiţă se poate vedea umbra lui Mircea

Ion Mihalcioiu Diverse

Utilizatorii reţelelor sociale sunt fascinaţi de lumea fake-urilor. Nu verifică, nu citesc, dau share la prima impresie.

Recent, „Make Romania Great Again” au postat imaginea unui lift contruit într-o zonă montană a Chinei însoţită de mesajul: „Cel mai înalt ascensor din lume se află chiar în rezervaţia naturală Cozia. Vizitatorii pot avea o panoramă asupra rezervaţiei, de la impresionantă înălţime de 330 de metri. De-a lungul anilor, liftul „Gheorghiţă”, cum este poreclit de localnici, a doborât trei recorduri mondiale: cel mai rapid lift exterior, cel mai înalt lift cu vederi şi cel mai rapid lift cu cea mai mare încărcătură de pasageri“. Peste 12.000 de redistribuiri într-o săptămână.

Câţiva s-au prins.

“Numai din ascensorul Gheorghiță poate fi observată umbra lui Mircea la Cozia! Știu pentru ca eu am cautat-o!” – scrie Carmen Andrei.

O serie de utilizatori au sesizat falsul şi continuă ironia lansată de administratori: „Liftul ajunge până în China. Călătoria durează 38 de minute şi pe drum te poţi întâlni cu Burebista în pădurea stejarilor de aur prin care curge pârâul cu nestemate. Veţi descoperi că dacii foloseau dolari încă de acum 2000 de ani şi făceau negoţ cu bibelouri şi stilouri chinezeşti“, scrie unul dintre comentatori.

Alţii au fost revoltaţi de promovarea ştirii false şi au cerut înlăturarea acesteia de pe pagina respectivă de Facebook.

Majoritatea utilizatorilor însă au crezut că e reală.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
DE CARAGIALE / PARADITORII judecătorilor au participat la mitingul pentru independenţa justiţiei
În faţa Parchetului din Oradea erau zilele trecute mai mulţi jurnalişti decât procurori la mitingul ...