DE CARAGIALE / PARADITORII judecătorilor au participat la mitingul pentru independenţa justiţiei

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

În faţa Parchetului din Oradea erau zilele trecute mai mulţi jurnalişti decât procurori la mitingul pentru APĂRAREA independenţei justiţiei.

Avocatul Răzvan Doseanu, cel care a făcut publice înregistrările din sediul DNA, în care procurorii discutau despre „cuminţirea” judecătorilor, a întrebat: „Unde-i domnul Man? El de ce nu protestează? Domnul Ardelean văd că e aici, el protestează, apără independenţa Justiţiei, chiar e cel mai potrivit să o apere”, a strigat avocatul, cu trimitere la procurorii Ciprian Man şi Cristian Ardelean, doi dintre procurorii DNA care apăreau în înregistrarea care demonstra cum “paradeau” judecătorii şi care în prezent lucrează în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Agresorii de magistraţi protestează pentru APĂRAREA independenţei justiţiei

Contactat de BIHOREANUL pe seama incidentului, Doseanu susţine că a fost „pură întâmplare”. „Mă întorceam de la instanţă, aveam şi un dosar în braţe. I-am văzut pe procurori, şi l-am văzut şi pe Ardelean. Mi se pare o nesimţire totală, ca după ce ai făcut atâtea abuzuri la adresa atâtor persoane, să vii acum să protestezi pentru independenţa Justiţiei. Fix procurorul Cristian Ardelean s-a găsit să apere independenţa Justiţiei! Mai lipsea să fie prezenţi şi Man Ciprian şi Crina Muntean, ca formula să fie completă şi independenţa Justiţiei să fie apărată la cele mai înalte cote”, a declarat avocatul.

Citiţi:

Dosar penal pentru procurorii de la DNA Oradea / Ei asemuiau implicarea SRI în actul de justiţie „circuitului apei în natură”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dana Gîrbovan: DNA şi alte parchete au PUS PRESIUNI uriaşe asupra judecătorilor
Datele prezentate de Gheorghe Stan, şeful Secţiei de anchetă a magistraţilor, sunt şocante, arată preşedintele ...