SRI observă și notează: „Occidentul este pe cale de a deveni majoritar musulman”

Cosmin Ţintă ACTUALITATE INTERNATIONAL SOCIAL

Revista Serviciului Român de Informații face recent o analiză a dezvoltării Islamului în Occident în care punctează fără ocolișuri câteva aspecte trecute, actuale și de perspectivă ale fenomenului.

„Situația actuală a religiei musulmane în occident este privită cu îngrijorare, din perspectiva constituirii unor structuri care s-au consolidat în timp, dar care au fost influențate de mutații permanente, cum ar fi criza refugiaților, ca să o evocăm pe cea mai actuală”, titrează Intelligence SRI.

„Islamizarea Occidentului s-a realizat în trei etape, primele două fiind reprezentate de tentative de cucerire militară. Cea de-a treia însă, reprezentată de valul de imigrație început în anii 1950, se pare că are succes, dacă avem în vedere prognozele demografice. Astfel, statisticile arată că în familiile creștine se nasc în medie 1,3 copii, în timp ce în cele musulmane se nasc 3-5 copii.

S-a constatat că în Franța, în anumite localități, la școlile elementare majoritatea elevilor este de origine musulmană. În același timp, Institutul Demografic din Viena apreciază că, la jumătatea acestui secol, majoritatea copiilor sub 15 ani vor fi musulmani”, punctează SRI.

„Aceste date au condus la ipoteza, susținută deja de unii cercetători, potrivit căreia pragul care ar fi permis comunități religioase echilibrate din punct de vedere al ritului a fost depășit, iar Occidentul este pe cale de a deveni majoritar musulman”, conchide analiza publicată de revista Serviciului Român de Informații.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Uluitoarea ASEMĂNARE între două ideologii. Nu cunoşti trecutul, rişti să cazi în gropile comune
Imediat după ce iau puterea prin forţă instaurează revoluţia sexuală. Şcolile sunt obligate să facă ...