Şoc la Bruxelles / Mussolini, lăudat de PREŞEDINTELE Parlamentului European

Marius Ghilezan INTERNATIONAL Principal

“Mussolini a făcut unele lucruri pozitive pentru Italia” Afirmaţia şoc aparţine preşedintelui Parlamentului European, conservatorul italian Antonio Tajani. A fost rostită în cadrul emisiunii LA ZANZARA “Ţânţarul”, fiind consemnată şi transmisă mai departe de Agenţia DPA şi de cotidianul “La Repubblica”. Relizatorii emisiunii sunt recunoscuţi pentru modul cum extrag de la invitaţi poziţii incorecte politic.

‘Mussolini? Înainte de a declara război întregii lumi, urmându-l pe Hitler, înainte de a introduce legile rasiale, lăsând deoparte tragicul caz Matteotti, el a făcut unele lucruri pozitive pentru a construi infrastructură în ţara noastră. Dintr-un punct de vedere al faptelor concrete realizate, nu se poate spune că nu a realizat nimic’, a declarat miercuri Tajani la postul de radio italian Radio24.

Preşedintele Parlamentului european este vicepreşedinte al partidului Forza Italia a lui Silvio Berlusconi. El susţine că nu este fascist. Corecţii politic din Parlamentul european s-au declara sideraţi.

Citiţi!  De unde provine cuvântul fascism?

Benito Mussolini a condus Italia între 1922 şi 1943. Giacomo Matteotti a fost un politician socialist de opoziţie asasinat de fascişti în 1924. Legile fasciste au fost introduse în Italia în 1938, iar ţara a intrat în război alături de Germania nazistă în 1940.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Vizitaţi GALERIA DE ARTĂ: „LCK – destiny & ilusion!” DOAR AICI E GRATIS.
Artiştii vizuali ai NEWSTANDARD au realizat colecţia de primăvara pentru candidatul la Procurorul General European. ...