Viktor Orban: Statele Unite ale Europei, un vis nebunesc pe care îl vom stopa!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Premierul ungar Viktor Orban a declarat vineri că la alegerile din luna mai pentru Parlamentul European îşi doreşte un nou început pentru Europa. Din punctul de vedere al liderului de la Budapesta, primul pas trebuie să fie oprirea visului nebun al unor State Unite ale Europei. „Europa să aparţină din nou europenilor” a spus Viktor Orban în discursul de ziua națională (una dintre cele trei) a Ungariei, 15 martie.

„Dacă nu ne protejăm cultura creştină, vom pierde Europa, iar Europa nu va mai aparţine europenilor. Europenii sunt fericiţi dacă îşi pot decide singuri soarta. De aceea Constituţia Ungariei recunoaşte rolul de apărare a naţiunii al creştinătăţii”, a spus premierul, cu ocazia acestei date când se sărbătoreşte Ziua maghiarilor de pretutindeni, citat de Agerpres.

Fără cultură creștină, Europa moare

Viktor Orban crede că Ungaria a oprit invazia de imigranți prin sudul Europei și că acum vrea la conducerea Europei lideri puternici, capabili să ia deciziile necesare atunci când trebuie.

În opinia lui premierul maghiar, cetăţenii Ungariei îşi doresc lucruri simple: propria casă, vecini buni, un partener care îi înţelege şi o slujbă profitabilă care are un scop.
El şi-a încheiat discursul cu un nou slogan, inspirat de la preşedintele populist al Braziliei, Jair Bolsonaro: „Ungaria pe primul loc, Dumnezeu deasupra tuturor”.

Viktor Orban este în plin scandal cu PPE , formațiunea europeană din care face parte partidul său, Fidesz. Liderul PPE din PE, Manfred Weber, a amenințat că-l va da afară pe Orban dacă nu încetează cu atacurile la adresa Bruxellesului.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cristiano Ronaldo revine la naționala Portugaliei!
Cristiano Ronaldo, cunoscut și după acronimul CR7, revine la naționala țării sale, Portugalia. Fotbalistul de ...