Caramitru Jr, propunere demnă de Ana Pauker: Toți trădătorii trebuie imediat identificați, anchetați și arestați!

Valentin Borcea ACTUALITATE OPINIE

Andrei Caramitru, noua stea în ascensiune a USR, a lansat o nouă propunere demnă de Securitatea anilor ’50. Vrea niște detașamente speciale care să caute „trădătorii” și să-i arunce în închisori. Fără proces, fără prezumpția de nevinovăție. După gratii până la proces. După proces, deportarea.

Sigur exista undeva un procuror competent, tânăr, independent și curajos. Toți trădătorii și cei care au colaborat cu ei trebuie imediat identificați, anchetați și arestați (și menținuți in arest pe perioada anchetei și procesului – fiind pericole publice clare). Și încă ceva – toți spionii ruși și alti ostili activi la noi descoperiți și trimiși înapoi la ei.

Vadim ar fi mândru. Vișinescu ar fi mândru. Ghiță Dej ar fi mândru. Ana Pauker ar fi mândră.

Andrei Caramitru ne spune și cine sunt „trădătorii”.

Este ESENȚIAL să aplicăm legea. Trebuie să ne protejăm țara. E război hibrid și suntem sub atac. Trădarea este clar reglementată – nimeni nu are voie să colaboreze cu entități ostile pentru destabilizarea ordinii constituționale, apărării și a economiei. In special prin Art. 394 din codul penal.

Aceste mini-Pantiușa Bodnarenko susține că propunerea lui nu este radicală, și este doar aplicarea legii.  Dar dacă scoți mențiunile la Rusia și le înlocuiești cu unele la Occident, fără a schimba nimic altceva creezi rechizitoriile Tribunalelor Populare de după ocupația sovietică. Iar când Tăriceanu a spus că USR sunt urmașii Securiștilor, s-au ofensat toți.

Tăriceanu: USR, urmașii securiștilor, Cioloș și ai lui, niște neterminați! Vezi răspunsul lui Cioloș!

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Viorica Dăncilă: Vom muta ambasada României la Ierusalim, capitala Israelului!
Premierul României, Viorica Dăncilă, a ținut astăzi un discurs în cadrul AIPAC, cea mai importantă ...