Viorica Dăncilă: Vom muta ambasada României la Ierusalim, capitala Israelului!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC SOCIAL

Premierul României, Viorica Dăncilă, a ținut astăzi un discurs în cadrul AIPAC, cea mai importantă și influentă conferință pro-Israel din Statele Unite. Este pentru prima data când un premier roman sustine o alocutiune inaugurala in cadrul acestui important forum politic international, ținut la Washington.

În fața miilor de oameni prezenți, Viorica Dăncilă a anunțat că România merge mai departe cu planul de mutare al Ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Anunțul a fost întâmpinat cu ropote de aplauze din partea tuturor celor din sală.

După cum știm, președintele Donald Trump a deschis ambasada Statelor Unite la Ierusalim. Acest pas admirabil și curajos ne-a impresionat pe mine, guvernul meu și poporul român. Mutarea ambasadei americane este emblematică și demonstrează legătura puternică a valorilor dintre poporul american și cel israelian.
De asemenea, acest gest a lansat, la nivel internațional, un proces de reflecție. Guvernul României a inițiat, de atunci, un proces de evaluare a oportunității mutării ambasadei României la Ierusalim.
De aceea sunt încântată să anunț, astăzi, în fața audienței AIPAC, că după finalizarea analizei de către toți  actorii constituționali implicați în procesul decizional din țara mea și, în deplin consens, eu ca prim-ministru al României și Guvernul pe care îl conduc vom muta Ambasada României la Ierusalim, capitala Israelului.

Viorica Dăncilă a anunțat apoi că în Parlamentul României sunt promovate trei legi extrem de importante pentru israelianii de origine românească.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Mutarea ambasadei | Mulțumiri din Israel, amenințări de la palestinieni
Ministrul Învățământului din Israel a fost unul dintre primii oficiali de la Ierusalim care a ...