Incredibil / Manfred WEBER, liderul PPE, solicită politicienilor europeni să OBSTRUCŢIONEZE JUSTIŢIA în România

Marius Ghilezan OPINIE Principal

Manfred WEBER, candidatul Partidului Popular European pentru preşedinţia Parlamentului European, poate fi acuzat de faptele de incitare la nerespectării legilor, de tentativă de obstrucţionare a justiţiei şi de trafic de influenţă, pedepsite cu ani grei de puşcărie, pentru  cerea adresată socialiștilor și liberal-democraților din Parlamentul European „să vorbească cu formațiunile surori PSD și ALDE care sunt la guvernare în România, pentru a renunţa la procedurile judiciare împotriva Doamnei Kovesi”. 

Te ştergi la ochi şi te întrebi dacă nu a înviat Vîşinski.

Dacă în România Liviu Dragnea îi cerea preşedintelului filialei PSD din Bucureşti să intervină în justiţie pentru a-l scoate pe cineva de sub urmărirea penală, ţara lua foc.

Se adunau sute de mii de nerezistenţi la şamponul de spălat creierul să protesteze că preşedintele PSD a făcut abuz de putere.

În urmă cu 70 de ani, Andrei Ianuarievici Vîşinski bătea cu pumnul în masă şi trântea uşa de la Palatul Elisabeta, de a sărit tencuiala, pentru impunerea guvernului comunist Petru Groza.

Manfred Weber poate se crede noul comisar sovietic, înainte de a ajunge boss-ul de la Bruxelles, dar până atunci mai e o cale lungă.

Dacă aveam şi noi aliaţi printre ţările UE acum puteam să-i punem masa în cap pentru tentativa de obstrucţionare a justiţiei.

Păi la ei în Germania, unde ministrul justiţiei schimbă când vrea procurorii, Angela Merkel iese la televizor să ceară eliberarea vreunui inculpat? E mai discretă. Pune serviciile secrete!

Manfred Weber a comis un grav atentat la statul de drept.

Foto: Manfred Weber, împreună cu Rareş Bogdan, Klaus Iohannis, Ludovic Orban

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Fostul AVOCAT AL POPORULUI: “Nu e treaba preşedintelui să MUTE o ambasadă dacă imobilul are igrasie”
O vie discuţie a fost stârnită de declaraţia Vioricăi Dăncilă, cu ocazia reuniunii AIPAC, de ...