Să faci nunta în Palatul BUCKINGHAM? Da, va fi posibil!

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT

Palatul Buckingham, reședința oficială a Reginei Marii Britanii, își va deschide porțile pentru cei care vor să-și facă nunta într-un cadru cu adevărat regal. Potrivit Royal Central, cununiile civile vor avea loc în impozantul edificiu chiar de anul acesta.

Ceremoniile vor avea loc în camera 1844, una dintre încăperile favorite ale Reginei Elisabeta a II-a. Suverana a organizat aici mai multe primiri oficiale, întruniri ale Consiliului de Coroană (Privy Council) și alte evenimente de stat.

 

Cununii în camera favorită a Reginei de la Buckingham

Deoarece va găzdui cununii, camera va fi rebotezată în 1837, anul în care înregistrarea căsătoriei a devenit obligatorie în Anglia. Până la 60 de oameni vor putea intra în încăpere. Pe pereți vor fi portrete ale unora dintre cele mai faimoase cupluri regale, pe post de decor. Va lipsi cu desăvârșire Henric al VIII-lea, deoarece cele șase mariaje ale sale au fost dezastruoase.

În magazinul de suveniruri vor putea fi găsite o colecție întreagă de rochii de mireasă, inspirate de cele purtate de-alungul vremurilor la nunțile regale. De asemenea, vor fi disponibile și replici ale uniformelor militare purtate drept costum de ginere de Prinții William și Harry, printre altele. În plus, va fi scoasă la vânzare și un set de confetti organice, deoarece Prințul Charles este îngrijorat de impactul pe care l-ar avea materialele ne-ecologice asupra grădinii Palatul Buckingham.

Ultimele detalii sunt încă discutate dar, cel mai mai probabil, cununiile vor avea loc doar în anumite zile, deoarece în palatul regal au loc activități oficiale tot timpul, fiind sediul administrației Coroanei. Se știe doar că mirii și invitații lor vor trebui să intre prin bucătării, dar să nu deranjeze activitatea curentă a angajaților de la Palatul Buckingham.

(Dacă ați ajuns până aici, știți ce dată e azi, nu?)

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Întrebare nu avem încă, dar jocul de-a referendumul continuă
Când toată lumea se aștepta ca președintele să anunțe, în sfârșit, întrebarea care ar urma ...