Dezvăluiri / Rareş BOGDAN şi-a luat o vilă la #lajumatate de la mafia retrocedărilor

Marius Ghilezan ACTUALITATE INVESTIGAȚII Principal

Rareş BOGDAN şi-a achiziţionat anul trecut o vilă de 590 mp (subsol, plus un teren aferent de 1759 mp înVoluntari, judeţul Ilfov, de la Narcisa GEORGESCU, cu câteva luni înainte ca aceasta să fie trimisă în judecată în dosarul privind retrocedările ilegale ale terenurilor Institutului Pasteur, la jumătate de preţ, conform datelor publicate de Sorina Matei, pe blogul ei. Narcisa Georgescu face parte din mafia retrocedărilor.

Citeşte şi: RAREŞ BOGDAN dezvăluie strategia de campanie a PNL în diaspora (AUDIO)

Vilă, stil AMBASADA SUA

Antoanela Bogdan şi Rareş Bogdan au devenit fericiţii proprietari în vara anului trecut a unei superbe vile (tip Ambasada SUA, fără buncăr) de 590 mp şi a unui teren de 2.349 mp. Parcelele se vând în zona respectivă cu 230 Euro/mp. Construcţia unei vile, conform estimărilor constructorilor, costă în jur de 800-1200 de euro/mp. Deci numai vila este 500.000 de euro, iar terenul aferent încă 600.000, conform preţurilor afişate de agenţii imobiliari.

CUM A PRIMIT ANTOANELA un credit cu ipotecă de 276.042 de Euro?

Pentru că n-au avut toţi banii cash, Antoanela şi-a luat un credit cu ipotecă de 276.042 de euro de la Banca Transilvania, plătibil în rate timp de zece ani.

Orice simulare de credit pe site-ul băncii respective arată că împrumutata trebuie să plătească aproape 3.000 de euro/lunar. În condiţiile în care are  la Transferoviar, o firmă controlată de un alt „penal” CĂLIN MITICĂ, din Cluj-Napoca, un salariu de 12.000 de lei lunar, ca jurist, adică 2.521 de euro. Cum va plăti 3.000? Sigur că şi cu banii soţului. În Parlamentul European salariul unui europarlamentar este de aproape 8.000 de euro.

Întrebarea este cum Banca Transilvania i-a acordat un asemenea credit cu ipotecă, în condiţiile în care Regulamentul Băncii Naţionale prevede că rata lunară să nu fie mai mare de 40% din venituri. Din chiria apartamentului din Cluj-Napoca de 530 de euro/lună nu e suficient.

DRAGNEA îi întreabă pe Hellvig şi pe Rareş Bogdan dacă “au făcut vacanţe împreună.” Rareş Bogdan contraatacă cu un limbaj dur

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
STAN reclamă: Presiuni enorme asupra procurorilor Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie
Secţia pentru Procurori din cadrul CSM a realizat ieri un adevărat rechizitoriu a Secţiei de Investigare ...