Business a la Secu’/VIRGIL MĂGUREANU este falit! Conacul de la Giurtelecu Hododului, scos la licitaţie

Marius Ghilezan INVESTIGAȚII Principal

Fostul şef al S.R.I., Virgil Măgureanu, este executat silit pentru o datorie uriaşă, de chiar fiul său Marian. Conacul din Giurtelecu Hododului din judeţul Satu Mare, zona sa de baştină, va fi scos la licitaţiei la data de 6 mai 2019 pentru suma de 134.000 de euro. Datoriile cumulate ale fostului şef de Inteligence depăşesc suma de 5 milioane de euro.

Creditorul care a cerut executarea silită a fost firma Firstcom LLC, care are sediul în statul american Kentucky și îl are drept manager pe Marian Măgureanu.

Conacul scos la vânzare cu doar 134.000 de euro

Virgil Măgureanu a plecat de la conducerea serviciului de informaţii în 1997 după scandalul “Ţigareta.”

Un executor judecătoresc din Oradea organizează o procedură de licitaţie publică pentru vânzarea conacului.

Potrivit anunţului, casa din Giurtelecu Hododului se va vinde prin licitaţie publică, la data de 6 mai 2019, şi este „proprietatea debitorului Virgil Măgureanu“. Locuinţa este formată din demisol, parter, etaj şi mansardă, are suprafaţa construită desfăşurată de 718 metri pătraţi şi se vinde împreună cu terenul aferent, totalizând 1.679 de metri pătraţi. Vila lui Măgureanu, scoasă acum la licitaţie, se află în satul Giurtelecu Hododului din judeţul Satu Mare. Preţul de pornire a licitaţiei este de 134.000 de euro.

Recent, o altă clădire, din localitatea Cehu Silvaniei, de 2.800 mp, a lui Virgil Măgureanu, a fost scoasă la licitaţie pentru suma de 647.775 de euro. Aceasta era sediul Societăţii Afinul, care aparţine fostului director SRI. În anul 2007, Virgil Măgureanu punea pe picioare o afacere cu afine care nu a mers, iar acum judecătorii trebuie să decidă intrarea în insolvenţă. Mâine se va decide dacă se acceptă sau nu insolvenţa.

Afacerile au mers prost, semn că securitatea nu ştie să facă business

Virgil Măgureanu mai deţinea o firmă de fabricare a băuturilor alcoolice, SC CODRUL SM SRL, una de cultivare a pomilor fructiferi, precum şi o companie de consultanţă pe care a dizolvat-o anul trecut.

În 2007, el a inaugurat o fabrică pe livada cu afini din satul său natal, Giurtelecu Hododului, din judeţul Satu Mare, investiţia ridicându-se la aproximativ 4 milioane de euro, din care jumătate au fost bani europeni. Afacerea s-a derulaz prin firma Afinul SRL, al cărei obiect de activitate era “prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor” O scurtă perioadă de timp a livrat prin supermarket-uri sucuri naturale la litru în cutii de carton, sub brandul “Produs în România.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Lazăr trimite Dosarul REVOLUŢIEI în instanţă, crezând că se va schimba la faţă
Pentru a-şi acoperi acuzaţiile de torţionar al regimului comunist, Augustin Lazăr a trimis astăzi instanţei ...