Lazăr trimite Dosarul REVOLUŢIEI în instanţă, crezând că se va schimba la faţă

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INVESTIGAȚII

Pentru a-şi acoperi acuzaţiile de torţionar al regimului comunist, Augustin Lazăr a trimis astăzi instanţei de judecată rechizitoriul “Dosarului Revoluţiei,” deşi surse din Parchetul general susţineau că acuzarea încă nu este bine formulată.

Sacrificarea Securităţii din ’89 pentru salvarea celei de azi

Actualul procuror general este dispus să-şi sacrifice colegi din generaţia trecută pentru a salva pe cei aflaţi astăzi la butoanele sistemului.

“Lazăr îşi sacrifică Generaţia de procurori şi de securişti din ’89 pentru a se salva pe sine şi sistemul aflat acum la butoane. Oare câte matrapazlâcuri ascund seifurile şi mapele profesionale ale actualilor procurori?,” s-a întrebat editorialistul Marius Ghilezan.

Citeşte şi: OCTAV BJOZA, preşedintele A.F.D.P.R.: “Nu există nicio IERTARE din partea noastră pentru AUGUSTIN LAZĂR. Îi cerem DEMISIA”

„Astăzi, Secţia militară din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei a înaintat instanţei de judecată rechizitoriul în cauza cunoscută generic sub numele de dosarul Revoluţiei”, a declarat, luni, Augustin Lazăr. La finalul declaraţiei de presă, a prezentat scuzele Ministerului Public pentru durata anchetei penale, care a ţinut aproape 30 de ani.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
30.000 de pensionari vor primi până la 4.000 de lei majorări de pensie până de Paşti
Anul trecut Parlamentul a votat o lege de recalculare a pensiilor pentru grupele I ş ...