Liviu Dragnea: “Întotdeauna am susţinut LUPTA ANTICORUPŢIE”

Marius Ghilezan POLITIC

“Întotdeauna am susţinut lupta anticorupţie”- a declarat Liviu Dragnea la emisiunea lui Victor CIUTACU povestind că în timpul mandatelor PSD s-au acordat cele mai mari bugete instituţilor statului abilitate cu acest domeniu.

Referendumul lui Iohannis e o păcăleală, mai susţine liderul PSD. „Trimitem nişte specialişti la Cotroceni cu o serie de propuneri de întrebări, pentru a-l ajuta pe preşedinte”- a mai zis Dragnea, care a reiterat ideea că PSD nu se opune iniţiativei prezidenţiale.

Vorbind despre diferenţa dintre Băsescu şi Ioahnnis, liderul social democrat a spus că cel din urmă e mai duşmănos.

Alianţa USL-PLUS este o alianţă de tip fascist de extremă dreaptă sau stânga, a mai spus invitatul amintind declaraţia de azi a lui Caramitru jr care şi-a retras afirmaţia că PSD a provocat holocaust printre români, după ce ambasadorul Israelului i-a cerut să nu mai folosească suferinţa evreilor în locuri nepotrivite.

Loading...

One Comment

 1. Din ordinul procurorului Herban Dorel de la parchetul din Deva , în data de 14-03-1998 am fost bătut de polițiști de mi-au spart dinții din gură și torturat nevinovat . Am fost legat în lanțuri la mâini și picioare și o bară de fier legată de lanțuri timp de 81 de zile . Nu m-am spălat pe corp în aceste zile ,colegi de celulă mă ștergeau cu hârtie la fund când mergeam la wc în arestul de la Deva și de șapte ori am fost dus în lanțuri pe picioare și cătușe pe mâini în fața judecătoarei Rodica Ghilea .

  În data de 20 -03-1998 procurorul militar Colonel Cojocarul de la parchetul militar Craiova m-a văzut legat în lanțuri și la mâini și la picioare și bara de fier legată de lanțuri și a spus că așa e legea și trebuie să suport tortura .

  Compensarea persoanei care se dovedește victima a torturii fizice și psihice ,în forma continuata prin abuz de putere săvârșit asupra sa , trebuie sa reprezinte despăgubiri financiare (pentru prejudicii materiale și morale) sub forma unei rente lunare pe parcursul vieții.

  Când dreptatea și adevărul se impune ,atunci legea trebuie respectată și de cei care nu sunt credincioși .

  Răul moral este falsitatea în acțiune după cum falsitatea este crimă în cuvinte .
  Nedreptatea este esența falsității și fiecare cuvânt mincinos este o nedreptate .
  Nedreptatea este moartea ființei morale ,după cum falsitatea este otrava inteligenței .

  Regele Dreptății „”„

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
La mulţi ani, maestre! Horia ALEXANDRESCU a împlinit azi 72 de ani
Horia ALEXANDRESCU, unul dintre cei mai prestigioşi jurnalişti români, a împlinit azi 72 de ani ...