“Augustin Lazăr A FOST ofiţer acoperit al Securităţii” – afirmă un fost şef din Intelligence-ul românesc

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE

Augustin Lazăr a susţinut astăzi, într-o conferinţă de presă, că nu a colaborat cu Securitatea. În acest sens, CNSAS a început să ia din nou la puricat dosarul fostului procuror comunist. Unul dintre primii decani ai Facultății de Informații din cadrul Academiei Naționale de Informații, Cristian Troncotă, dar și  profesor universitar titular la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, a declarat, marți seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu,că Augustin Lazăr a fost ofițer acoperit al Securității.

Citiţi şi: Adeverinţa lui AUGUSTIN LAZĂR de necolaborare cu Securitatea e ilegală. Cine o contestă?

”Lazăr a fost ofițer acoperit al Securității. Era angajatul lor, sută la sută. Acoperiții nu au fost dați de CNSAS drept colaboratori ai Securității. Ofițerii acoperiți erau folosiți în interior și în exterior. Documentele care să dovedească asta nu ajung la CNSAS. Ele se distrug, sau rămân clasate. De dovedit o putem face doar cu foștii ofițeri care pot dezvălui asta, altfel e greu. Sunt convins sută la mie că a fost ofițer acoperit al Securității. El este un soldat japonez disciplinat.”, a spus Cristian Troncotă.

Loading...

2 Comments

  1. Hodoronc Toroncuta se apuca sa tina isonul provocat de pozitiile lui Lazar 1.a destructurat mafia tezaurului dacic de la Sarmisegetuza =inculpatii sunt liberi. 2.a trimis pentru ancheta 10.08.2018 ambele procuraturi militara si civila = prefectul, primarul, ministrul priza de la veselia „nu ne temem de procuratura militara” au trecut la judecata media si parlamentara ca sa scape de justitie iar TT a inceput evaluarea lui Lazar si controlul procurorilor de caz. 3.a solicitat CSMului sa sesizeze CCR ca executivul uzurpa atributul parlamentului de unic legiuitor incalcand art 115 alin (1)= toate OG+ OUG care nu respecta art 115 sunt nule

  2. A avut grijă Iulian Vlad să distrugă rețelele de informații interne și externe. N-a fost prost și a murit cu ele în gât.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Liviu Dragnea: “Întotdeauna am susţinut LUPTA ANTICORUPŢIE”
“Întotdeauna am susţinut lupta anticorupţie”- a declarat Liviu Dragnea la emisiunea lui Victor CIUTACU povestind ...