MAFIA albaneză a jefuit UN AVION plin cu bani direct pe pista de decolare

Valentin Borcea Principal Uncategorized

Un scenariu care nu a trecut prin capul niciunui regizor de filme de acțiune s-a întâmplat în Albania. Trei hoți au jefuit un avion în timp ce acesta era pe pistă și gata de decolare, la aeroportul Maica Tereza din Tirana. Modul lor de operare a fost demn de trupele speciale.

Mafioții au luat o dubă cu însemnele Fiscului albanez, au rupt o poartă de acces din gardul de siguranță din jurul pistei și au mers până la avionul Austrian Airlines care aștepta să plece la Viena.

Hoții erau înarmați cu puști automate Kalașnikov și aveau cagule pe față. Paznicii și polițiștii au fost amenințați cu armele, așa că nu au putut interveni. Infractorii au deschis cala avionului și au luat de acolo saci întregi cu bani, pe care i-au băgat în duba cu care veniseră.

Hoții au furat circa 10 milioane de euro.

Deoarece Banca Centrală a Albaniei nu acceptă depuneri cash de valută, unele filiale locale ale unor bănci străine trimit banii la Viena cu avionul. Aeronava jefuită făcea un asemenea transport. Cel mai probabil, mafioții primiseră un pont în legătură cu încărcătura.

Când au fugit cu banii, spărgătorii s-au confruntat cu un filtru de poliție. Oamenii legii au reușit să-l împuște pe liderul găștii direct în cap. De asemenea, autoritățile au spus că toți ceilalți hoți au fost identificați.

Totuși, până la această oră, banii nu au fost recuperați.

 

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
În centrul MADRIDULUI | Poliția spaniolă a BĂTUT măr niște romi care se băteau între ei (VIDEO)
Un grup de romi s-au luat la bătaie într-o piață din centrul Madridului, spre surprinderea ...