Ce n-a văzut jurnalistul RADU HERJEU la mitingul PSD de la Craiova?

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

În spaţiul public românesc birjarul e extrem de prezent. El e susţinut de o aşa-zisă elită, extrem de agresivă. Majoritatea tăcută a românilor suportă tot mai greu opresiunea de limbaj şi jignirile repetate. Multă lume aşteaptă ziua alegerilor. Unii pentru a-şi confirma politca bazată doar pe ranchiună şi ură, alţii pentru a le arăta celorlalţi oglinda.

La mitingul de vineri al PSD de la Craiova au participat vrei 30.000 de simpatizanţi ai filialei conduse de Olguţa Vasilescu.

Jurnalistul Radu Herjeu n-a reuşit să numere pancartele cu înjurături ale pesediştilor.

“N-am zăbovit decât vreo 3 minute la transmisia de la mitingul PSD de la Craiova. Și, pentru că nu aveam ochelarii pe nas, poate cineva să-mi spună dacă a numărat câte pancarte cu înjurături la adresa lui Iohannis, sau Cioloș, sau măcar Orban, câte desene vulgare și câte păpuși spânzurate erau pe-acolo?
PS. Știe cineva, reporterii televiziunilor neprietene PSD-ului au scăpat teferi, sau au fost bruscați și scuipați de știrbii ăia asistați social care vor corupție și penali în funcții publice?
PPS. Știu, știu, această postare este o odă deșănțată la adresa ciumei roșii!, a scris Radu Herjeu pe pagina sa de facebook.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cozmin Guşă: PNL este pe un TREND descendent
Ayatollah-ul Realitatea.tv, Cozmin Gușă, un fel de Silviu BRUCAN al zilelor noastre, a văzut din ...