Imigranții musulmani s-au RĂSCULAT în Copenhaga! Mașini incendiate, polițiști loviți cu pietre

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Cartierul Nørrebro din centrul capitalei daneze, Copenhaga, s-a transformat ieri într-un câmp de luptă din Orientul Mijlociu, pentru câteva ore. Un politician controversat, cunoscut pentru ideile sale anti-islamice, a anunțat că organizează un protest acolo. De asemenea, a spus și că vrea să dea foc unui exemplar din Coran, cartea sfântă a musulmanilor.

La miting a venit doar el și încă o persoană. Dar zeci de polițiști, în echipament de intervenție, au venit să-i protejeze. Politicianul a scos Coranul și după nici trei minute a început haosul. Imigranții musulmani care locuiesc în acel cartier din Copenhaga au sărit cu bestialitate pe cordonul de securitate care proteja DOI OAMENI. Oameni care, deși controversați, stăteau liniștiți.

sursă: ekstrabladet.dk

sursă: ekstrabladet.dk

Imigranții musulmani au provocat haos în Copenhaba

Oamenii legii s-au trezit bombardați cu pietre, borduri, garduri și orice alte obiecte care au căzut în mâinile imigranților musulmani. Jurnaliști au căzut și ei victime, alegându-se cu aparatura distrusă. Poliția daneză a trebuit să folosească gaze lacrimogene să respingă asaltul străinilor furioși. La un moment dat, polițiștii în civil au trebuit să scoată pistoalele, dar nu a fost nevoie să le folosească.

Demonstranțiile devenite răscoală în toată regula au durat până târziu în noapte. A fost scandal și în Christiania, zona din Copenhaga ocupată de stângiști radicali și anarhiști. Probabil au vrut să-și arate solidaritatea cu imigranții musulmani. Cel puțin 18 mașini au fost incendiate și distruse. În total, pompierii au fost chemați la 70 de incendii diferite, în mai multe zone din Copenhaga.

23 de persoane au fost reținute de poliție. Cele mai multe au fost acuzate că au dat foc.

Rasmus Paludan, politicianul care a organizat protestul anti-islam în mijlocul imigranților musulmani, a spus că unii voiau să dea foc la Copenhaga și că l-au găsit pe el ca motiv. Premierul Danemarcei dar și alți politicieni au condamnat retorica lui Paludan, dar au cerut oamenilor să nu răspundă cu violență.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Udrea spune că Ponta vrea sa distrugă PSD „la ordin dat de securitate”
Mesaj pe cât de savuros, pe atât de năucitor al Elenei Udrea pentru Victor Ponta. ...