13.5 milioane de EURO amendă pentru INCENDIU! Doi tineri, vinovați!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Doi tineri de 22 de ani, ambii studenți, sunt datori vânduți pe viață statului italian. Ei au fost găsiți vinovați că au pornit un incendiu de pădure din cauza unui grătar făcut pe 30 decembrie.

Cei doi se aflau la casa din pădure care aparținea bunicului unuia dintre ei, din regiunea Como din nordul Italiei. Cel mai probabil, voiau să celebreze acolo Revelionul. Când au făcut grătarul, câteva scântei au sărit și au aprins vegetația din jur. Studenții au spus că au încercat să stingă focul și că au alertat imediat pompierii.

Flăcările s-au extins cu repeziciune și au distrus 1000 de hectare de pădure de pe Monte Berlinghera. Procurorii au concluzionat că tot incendiul a fost provocat de cei de doi tineri.

Cum s-a calculat amenda?

În urma anchetei, s-a constatat că studenții sunt responsabili pentru distrugerea a 6840 de metri pătrați de vegetați. Legislația în vigoare impune o amendă de la 118 la 593 de euro per metru pătrat. Așa că amenda ar fi fost între 8 și 40 milioane de euro.

Procurorul de caz ca spus pentru presa locală, citat de BBC, că a fost un semnal pentru creșterea gradului de responsabilitate. Dar unul dintre avocații băieților a afirmat că amenda ar fi trebuit să fie ponderată și că nu are niciun sens impunerea unei sancțiuni pe care vinovații nu o pot plăti vreodată.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ca o palmă peste ceafă de la Kalergi. Ne trezim?
Să pic din scaun, nu alta: pakistanezii vor să trimită jumătate de milion de muncitori ...