CUM VINE ASTA? | Președintele UNGARIEI vine în ROMÂNIA să se vadă cu Papa

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL SOCIAL

Președintele Ungariei, Janos Ader, va veni la slujba în aer liber ce va fi ținută de Papa Francisc la Șumuleu-Ciuc pe 1 iunie. Invitația vine de la prelat ROMÂN! Mai precis de la György Jakubinyi, arhiepiscopul romano-catolic de Alba Iulia. Deci unul dintre liderii Bisericii Catolice din România.

György Jakubinyi

Vizita lui Janos Ader în România a fost confirmată oficial de administrația prezidențială de la Budapesta. Președintele Ungariei se va întoarce în România și pe 8 iunie, când are loc pelerinajul de Rusalii de la Șumuleu Ciuc.

Janos Ader

Potrivit presei maghiare, pest 100,000 de oameni s-au înscris să participe la liturghia oficiată de Papa Francisc pe 1 iunie. Cel mai probabil, majoritar etnici maghiari din Ardeal sau unguri din Ungaria.

Trenuri cu pelerini vor pleca din Budapesta, Szombathely și Miskolc și se vor uni la Püspökladány. Garnitura unită, care va fi formată din 17 vagoane, va ajunge de dimineață la Miercurea Ciuc. Credincioșii veniți din Ungaria o să participe la slujba papală și se vor întoarce seara acasă, cu același tren. Un secretar de stat de la Budapesta, Attila Fülöp, a afirmat că această cursă va contribui nu doar la experiența religioasă a pelerinilor, dar și la „evenimentul național maghiar” în totalitatea sa.

Asta cred ungurii despre vizita Papei: EVENIMENT NAȚIONAL MAGHIAR

Viza Papei Francisc în România, eveniment unguresc? Budapesta așa ar vrea!

Papa Francisc va vizita România între 31 mai şi 2 iunie. Liderul Bisericii Catolice va ajunge la Bucureşti, la Iaşi, la Blaj, considerat centrul spiritual al greco-catolicilor, respectiv la Sanctuarul Marian de la Şumuleu Ciuc. Aceasta este cea de-a doua vizită a unui Suveran Pontif în România.

 

Loading...

One Comment

  1. mai spunea un ratacit ca papa este smerit (daca era smerit se intorcea de unde a plecat )dar mai bine zis este papa nebunul oaia neagra cea pierduta si alti rataciti ca el , dar poate se vor trezi si acestia intr o zi sa vina la CUVANTUL LUI DUMNEZEU CARE ESTE ORTODOXIA (ADEVARATUL DRUM CATRE DUMNEZEU)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
1919 | ROMÂNIEI îi era dedicată integral o ediție a săptămânalului francez L’Image
În august 1919, săptămânalul francez L’Image, unul dintre cele mai populare la acea vreme datorită ...