Polonia, fără vize în SUA de la anul! Ambasadorul american le promite asta!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Ambasadorul SUA în Polonia, Georgette Mosbacher, le promite polonezilor că nu vor mai avea nevoie de viză pentru Statele Unite. Trimisa lui Donald Trump la Varșovia vrea eliminarea acestor documente până la 30 septembrie 2019. Dacă nu îndeplinește acest obiectiv, atunci până în 2020, Polonia va intra în programul Visa Waiver, a promis diplomata într-un interviu.

Suntem foarte, foarte aproape de îndeplinirea acestui obiectiv. Le-am promis polonezilor că în mandatul meu vor scăpa de viză și vreau să mă țin de promisiune. Vă dau cuvântul meu: dacă nu se poate acum, vizele vor fi scoase până la finalul anului 2020! 

Marele anunț ar putea fi făcut chiar de către Donald Trump, care a fost invitat în Polonia la 1 septembrie, atunci când se comemorează 80 de ani de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial. Totuși, președintele american încă nu a confirmat că va fi prezent la ceremoniile de la Varșovia.

Președintele Polonia, Andrzej Duda, și Ambasadorul SUA, Georgette Mosbacher

 

cu Mateusz Morawiecki, premierul Poloniei

Georgette Mosbacher a dezvăluit în interviu că ea singură a ales Polonia ca țară unde să fie ambasador. A spus și de ce:

„Am vrut să fiu într-o țară despre care știam că se dezvoltă și pe care aș putea să o ajut în acest sens. Am vrut să fiu într-o țară despre care știam că va fi o provocare, dar pentru care am simțit că pot să fac ceva pozitiv prin acțiunile mele, îndeplinite respectând relațiile bilaterale.”

Alte puncte atinse în interviu au fost NATO, modernizarea armatei poloneze și gazele importate din SUA. Deși Polonia este vizată acum de proceduri conform Articolului 7 al Tratatului UE și este considerată un copil-problemă de către Bruxelles, Georgette Mosbacher nu a spus nimic despre statul de drept, despre problemele în justiție sau despre lupta cu corupția.

Georgette Mosbacher este o femeie de afaceri de succes, membru al Partidului Republican de zeci de ani și o prietenă apropiată a lui Donald Trump.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Vatican / Programul complet al vizitei Papei în România
Vaticanul a publicat azi programul compet al vizitei Papei Francisc în România. Sanctitatea Sa va ...