MITING PNL LA ALEXANDRIA /”Am avut 8 milioane pensie. Mi-a făcut 8. Liviu DRAGNEA să trăiască!”

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Recorder.ro a realizat un montaj video despre cum PNL a adus cu autocarele la Alexandria participanţi la mitingul din curtea tipografiei şi despre unicul mesaj de campanie: „DRAGNEA, la puşcărie.”

Rareş Bogdan a folosit moartea unui om pentru a atrage emoţii. Este vorba despre Ilie Găzea. În mai multe emisiuni tv, fostul moderator de la Realitatea.tv l-a prezentat pe acesta ca o victimă a evenimentelor de #10 august, deşi medicii au stabilit că nu există nicio legătură între bolile sale cronice şi gazele de la miting.

Momentul culminant al reportajului a fost atunci când primul pe lista PNL a încercat să dea flori galbene unei femei în timpul marşului cu lalele. Aceasta l-a refuzat, spunând că „prea v-aţi bătut joc de noi la televizor.”

Citiţi şi: DEZVĂLUIRI ll / Rareş BOGDAN a înhăţat ½ milion de euro din contracte cu statul

„N-a fost nimic despre idei politice și programe electorale, așa că oamenii au aplaudat prezentările ridicole ale deputatului Florin Roman, care l-a lăudat pe Ludovic Orban inclusiv pentru calitatea de a fi purtător de vestă: „Poartă vestă, pentru că are spatele plin de cicatrici din lupta cu Liviu Dragnea și mafia lui!”, mai spune reporterul.

„Am avut 8 milioane pensie. Mi-a făcut 8. Liviu DRAGNEA să trăiască!” a spus o florăreasă jurnalistuluu de la recorder.ro. În piaţa centrală, toate tarabele aveau ziare cu realizările guvernării PSD-ALDE.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
CONTINENTAL sponsorizează ASU Poli Timişoara cu 18.000 de euro. ”Suntem ca o colonie”
Primarul Timişoarei a făcut scandal în legătură cu sponsorizarea echipei ASU Poli Timişoara de către ...