CONTINENTAL sponsorizează ASU Poli Timişoara cu 18.000 de euro. ”Suntem ca o colonie”

Marius Ghilezan ACTUALITATE fotbal

Primarul Timişoarei a făcut scandal în legătură cu sponsorizarea echipei ASU Poli Timişoara de către Continental, fabrica de cauciucuri care poluează enorm de mult, spun locuitorii din zona de nord a oraşului.

“1000 de euro mi se pare de-a dreptul ridicol pentru un concern cu o asemenea cifră de afaceri care beneficiază de sprijinul nostru absolut total, mai puţin toleranţa faţă de poluare. Chiar suntem luaţi ca o colonie, ca o ţară de mâna a şaptea, unde le arunci unor amărâţi ceva de mâncare şi eşti ridicat în slăvi?!? Eu cred că este ruşinoasă această atitudine!”, a precizat Nicolae Robu, indignat.

Primarul liberal al Timişoarei nu a specificat dacă suma e pe lună sau pe an.

Citeşte şi: Guvernul alocă 1.400 de lei pentru copiii săraci ai României

Purtătorul de cuvânt al companiei de cauciucuri, Miodrag Hojda, a precizat că asocierea cu clubul de fotbal al suporterilor s-a efectuat pe bază de contract, suma fiind de 18.000 de euro/an, compania germană devenind Partener „SILVER”.

Milioane de euro pentru fotbalul asiatic

„Ne vindem pe bani mici,” afirmă un suporter al fotbalului timişorean.

Dacă luăm în calcul că fotbaliştii din Liga a ll-a au salarii de cel puţin 1.000 de euro net, asta înseamnă că nici zece jucători nu pot fi plătiţi.

Suma, într-adevăr, pare ridicolă în condiţiile în care fabricantul german de cauciucuri şi-a asociat numele cu Mondialul din Brazilia, Rusia, cu Euro 2016.

Din anul acesta finanţează liga profesionistă din China.

Ani buni, mari echipe germane din Bundersliga au fost sponsorizate de concernul german.În comunicatul comun, publicat pe site-ul Politehnicii Timişoara se scrie că respectivul nou partener, Continental a sponsorizat în ultimii ani activităţi ale comunităţii cu aproape 1 milion de euro.

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Tensiuni ruso-americane după o decizie a lui Putin care vizează estul Ucrainei
Statele Unite condamnă dur decizia preşedintelui Vladimir Putin de a simplifica procedura de acordare a ...