Moise Guran, mesaj pentru Iohannis: „Interesați-vă și cât mai e ora de meditații”

Valentin Borcea Uncategorized

Moise Guran, unul dintre cei mai influenți prieteni ai lui Klaus Iohannis din presă, îi dă o serie de palme locatarului de la Cotroceni. Principele critici sunt legate de modul în care Iohannis a decis că anunțe întrebările pentru referendumul din 26 mai. Într-un articol de pe blog, jurnalistul îi prevede fostului primar de Sibiu un viitor sumbru, dacă va alege să stea retras.

„În cazul unui eșec la referendum, ar fi o șubrezire semnificativă a șanselor candidatului la președinție Klaus Iohannis. Până la toamnă mai e puțin timp, dar nu atât de puțin încât să nu poată avea loc o întoarcere a trendului de creștere pe care domnul Iohannis se află în prezent. De fapt, abia o astfel de cățărare face mai dureroasă căderea și, din acest punct de vedere, îi fac două recomandări domnului președinte:

1. Dacă aveți un strateg de comunicare ce v-a sfătuit să vă trimiteți purtătorul de cuvânt să anunțe întrebările, indiferent că aveați sau nu de gând să le elaborați dumneavoastră în prime-time, scăpați cât mai repede de consilierul respectiv. O fi același care v-a învățat să o concediați în același stil pe doamna Codruța Kovesi, tot prin purtătorul de cuvânt.

2. Dacă a fost ideea dumneavoastră și dacă aveți de gând să vă implicați în campania pentru referendum la fel de mult, prin purtătorul de cuvânt, interesați-vă și cât mai e ora de meditații la fizică. V-ar putea folosi din toamnă, în caz de, doamne ferește, ghinion!

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Întrebările lui IOHANNIS, de șușanea politică
Are rost să repet întrebările lui IOHANNIS pentru Referendum? Poate să le traduc un pic. ...