Moise Guran, mesaj pentru Iohannis: „Interesați-vă și cât mai e ora de meditații”

Valentin Borcea Uncategorized

Moise Guran, unul dintre cei mai influenți prieteni ai lui Klaus Iohannis din presă, îi dă o serie de palme locatarului de la Cotroceni. Principele critici sunt legate de modul în care Iohannis a decis că anunțe întrebările pentru referendumul din 26 mai. Într-un articol de pe blog, jurnalistul îi prevede fostului primar de Sibiu un viitor sumbru, dacă va alege să stea retras.

„În cazul unui eșec la referendum, ar fi o șubrezire semnificativă a șanselor candidatului la președinție Klaus Iohannis. Până la toamnă mai e puțin timp, dar nu atât de puțin încât să nu poată avea loc o întoarcere a trendului de creștere pe care domnul Iohannis se află în prezent. De fapt, abia o astfel de cățărare face mai dureroasă căderea și, din acest punct de vedere, îi fac două recomandări domnului președinte:

1. Dacă aveți un strateg de comunicare ce v-a sfătuit să vă trimiteți purtătorul de cuvânt să anunțe întrebările, indiferent că aveați sau nu de gând să le elaborați dumneavoastră în prime-time, scăpați cât mai repede de consilierul respectiv. O fi același care v-a învățat să o concediați în același stil pe doamna Codruța Kovesi, tot prin purtătorul de cuvânt.

2. Dacă a fost ideea dumneavoastră și dacă aveți de gând să vă implicați în campania pentru referendum la fel de mult, prin purtătorul de cuvânt, interesați-vă și cât mai e ora de meditații la fizică. V-ar putea folosi din toamnă, în caz de, doamne ferește, ghinion!

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Întrebările lui IOHANNIS, de șușanea politică
Are rost să repet întrebările lui IOHANNIS pentru Referendum? Poate să le traduc un pic. ...