Custodele Coroanei, discurs FULMINANT în apărarea României! A vorbit despre credință și măsura dublă a UE!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

MS Margareta, Custodele Coroanei Române, a ținut un discurs de o fermitate fără precedent în apărarea rolului României în Uniunea Europeană. Locul a fost Societatea Daneză pentru Politică Externă din Copenhaga, în același loc și la fix 17 ani după ce Regele Mihai i-a convins pe danezi să accepte aderarea României la NATO și UE.

Acum, fiica cea mare a suveranului a făcut un bilanț realist și fără părtinire al progreselor României de când a aderat la structurile euroatlantice, cu bune și cu rele. Dar, în același timp, nu s-a sfiit să scoată în evidență atitudinea părtinitoare, ipocrită și excesiv de critică a instituțiilor europene față de noile state membre. Totul fără a nega importanța UE pentru prezent și viitor.

„Cu toate acestea, lăudabilul proces de integrare europeană, care părea atât de productiv și atât de îndrăzneț în a șterge diviziunile Războiului Rece din Europa, este acum amenințat. Fostele țări comuniste sunt membri cu drepturi depline ai Uniunii Europene, însă ele se simt din ce în ce mai ținute la distanță și sunt adesea blamate pentru presupuse eșecuri.

Cu câteva excepții notabile, multe noi state membre sunt acum privite în multe capitale din vestul Europei ca un grup nerecunoscător, o colecție de națiuni care doresc să se bucure de prosperitate, dar care nu vor să respecte „regulile clubului

Șefa Casei Regale nu cere un tratament special pentru unele state membre, ci tratament EGAL, deoarece toate țările sunt parte a aceleași familii.

„Nu sunt sigură că neîncetatele critici sunt utile sau productive. Și „punând în aceeași oală” națiuni care sunt foarte diferite și care se confruntă cu experiențe foarte diferite, critica tinde să ignore în ce măsură societatea civilă din țări precum România rămâne vibrantă și capabilă să împiedice tendințele autoritare.

Tendințe care, sper că nu vă deranjează să vă reamintesc, nu sunt limitate doar la fostele națiuni comuniste ale Europei.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Motivul pentru care Răzvan CIOBANU nu purta centură
Range-Rover-ul pe care-l conducea Răzvan Ciobanu de la Săcele către Năvodari e unul dintre cele ...