Juncker ia la mișto democrația

Cosmin Ţintă ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Juncker susține că euroscepticii nu vor pupa posturi în structurile europene , indiferent de rezultatele alegerilor de la sfârșitul acestei luni, fiindcă Bruxelles-ul nu le va permite acest lucru. „Amintiți-vă că guvernele doar propun comisarii. Președintele Comisiei este cel care îi acceptă și le acordă responsabilități”, a declarat Jean-Claude Juncker într-un interviu acordat site-ului polonez Rzeczpospolita, preluat de EVZ.

„În aceste alegeri, cei care promovează un naționalism nebunesc vor plăti pentru asta. Nimeni nu știe, dar ultima dată am respins candidaturile a șase comisari prezentați mie de guvernele naționale”, a declarat Juncker într-un moment de sinceritate cinică.

Citește și: Premierul Sloveniei: Ne trebuie o Comisie Europeană care respectă statul de drept!

Jean-Claude Juncker este președintele Comisiei Europene și ocupă această demnitate, fără să fi fost ales prin vot popular, încă din 2014. Controversatul politician a fost din 1989 până în 2009 ministru de finanțe al Luxemburgului, iar apoi prim ministru, timp de 18 ani. În aceasta perioadă Luxembourg-ul, un burg cu 10-20 de palate și câteva sute de locuințe, a ajuns un adevărat PARADIS FISCAL, după cum scrie Newstandard AICI.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Vizita lui Dacian Cioloş în Sălaj a „provocat” CUTREMUR în zonă
Două premiere s-au înregistrat azi: vizita lui Dacian Cioloş la Bădăcin şi cutremurul de 4,1 ...