„Turbat securistoid, asta ești!” Acuza lui CODRIN ŞTEFĂNESCU la adresa lui RAREŞ BOGDAN

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Aseară, în emisiunea lui SILVIU MĂNĂSTIRE de la B1 Tv, Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, l-a făcut pe Rareş Bogdan “securistoid”.

„E un isteric care nu și-a luat pastilele. Nu-mi face plăcere să stau de vorbă cu acest personaj. Îmi vine să închid că nu vă mai suport!”, a spus Codrin Ștefănescu despre fostul producător al “Jocurilor de putere”

Citiţi şi: Codrin Ştefănescu propune retragerea cetăţeniei pentru acei europarlamentari care-şi denigrează ţara

Cei doi și-au adresat cuvinte grele, dar dialogul a fost dificil de urmărit pentru că era foarte tensionat. Rareș Bogdan a ridicat tonul și a spus:

„Nu vă mai suportă nici electoratul dumneavoastră. Nu am ce vorbi cu un personaj de teapa lui Codrin Ștefănescu. De ce trebuie să vorbesc eu cu un păcălici precum Codrin Ștefănescu?”, a spus Rareș Bogdan.

Rareş BOGDAN a refuzat să mai apară în cadru alături de Codrin Ştefănescu

„Sunteți un personaj insalubru!”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

„Nu mai vreau să vorbesc cu el! Eu aș vorbi cu Dragnea sau Rovana Plumb, nu cu deputatul mitralieră, Codrin Ștefănescu sau alții. Nu vreau să apar pe același ecran cu el la B1 TV! Scoateți imaginea mea de lângă a lui!”, a replicat Rareș Bogdan.

„De ce nu mă puneți să vorbesc și cu portarul de la PSD?! Nu vreau să vorbesc cu Codrin Ștefănescu.”, a mai zis Rareș Bogdan.

Mănăstire le-a tăiat microfonul

„Turbat securistoid, asta ești!”, a continuat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu i-a spus lui Rareș Bogdan: „Nu mai fi isteric! (…) Ură… Ești toxic pentru societate… Nu și-a luat medicamentul.”
Silviu Mănăstire le-a spus celor doi că nu este de acord cu un astfel de dialog și a încercat să-i calmeze pe cei doi politicieni, dar încercările au fost în zadar. }n final le-a tăiat microfonul.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Încă o VEDETĂ a MURIT în accident de maşină
Tragediile de pe şosele se ţin lanţ. Oboseala, viteza dar şi consumul de droguri sunt ...