Timmermans crede că STATELE NAȚIONALE cauzează probleme UE. Ceilalți eurocrați sunt de acord!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Principalii patru candidați pentru șefia Comisiei Europene, anume Manfred Weber (PPE), Frans Timmermans (PES), Guy Verhofstadt (ALDE) și Ska Keller (Verzi) s-au întâlnit la Florența pentru o dezbatere. Cât timp au discutat, s-au certat, cum era de așteptat. Dar au găsit un inamic comun: statele naționale. Implicit, suveranitatea deranjează elita bruxelleză.

Frans Timmermans: Relația dintre Comisie și Parlamentul European este mai strânsă ca niciodată, cu rezultate mai clare ca niciodată. Consiliul iese în afară în această relație. Cred că toți patru putem fi de acord.

Guy Verhofstadt: În această privință, da. Avem un inamic comun.

Atacurile au continut. La fiecare punct de discuție, cei patru candidați au acuzat Consiliul, organismul unde sunt reprezentate statele naționale, că a pus bețe-n roate marilor planuri ale birocrației europene.

Guy Verhofstadt: Știți ce este criza migrației? Criza migrației este incapacitatea statelor naționale de a se înțelege asupra unui nou sistem de migrație economică legală și asupra chestiunilor de frontieră. De fapt, ar trebui să invităm membri Consiliului European aici, să ne spună, să-i spună lui Frans, să-i spună lui Ska Keller, să ne spună tuturor de ce nu sunt capabili să reformeze sistemul de azi din Europa!

Frans Timmermans: Viktor Orban ne împiecă să găsim o soluție!

Ca reprezentanți ai uneia dintre cele mai opace instituții europene, având în vedere că europarlamentarii nu trebuie să justifice în niciun fel suma forfetară pe care o primesc (4416 euro/lună), cei patru corifei ai birocrației bruxelleze au atacat Consiliul pe chestiuni de transparență.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
„Naţionalizarea BMW”- în imaginaţia liderul aripii tinere a socialiştilor germani
Socialiştii germani spun lucruri trăsnite. Aşa s-ar putea interpreta dialogul lui Kevin Kühnert, şeful “Tinerilor ...