Un circar de-a lui PONTA vrea să-l contracandideze pe KLAUS IOHANNIS

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

După succesul comediantului Vladimir Zelinski în alegerile prezidenţiale din Ucraina, după principiul dacă ei au un falit, de ce să nu avem şi noi falitul nostru, directorul Circului Globus din Bucureşti, Bogdan Stanoevici, fost ministru al românilor de pretutindeni în Guvernul Ponta a decis să se rişte împotriva lui Klaus Iohannis, intrând cu tigri şi lei, chiar şi elefanţi, în campania electorală prezidenţială.

Simte că are o datorie faţă de ţară, prin mama sa

Dacă a reuşit o performanţă de imagine este pentru că Antena 1 l-a distribuit în filmul “Fructul oprit.”

„De câțiva ani încoace mă tot întreb ce ar trebui făcut pentru România și pentru că România mea arată altfel am luat poate cea mai importantă decizie a vieții mele – aceea de a candida pentru funcția de președinte al României”, a zis Bogdan Stanoevici, managerul Circului Globus din București.

„De ce? Pentru că am o datorie de conștiință față de țara mea în care m-am născut și m-am format ca individ. Și mai am o datorie de suflet față de mama mea care a iubit această țară la fel de tare cum m-a iubit pe mine și care, într-o zi, cu lacrimi în ochi, mi-a cerut ca atunci când voi fi pregătit să fac ce-mi stă în putință pentru a schimba ce este strâmb în această țară. Iată că momentul acela a sosit!”, a mai zis actorul din Fructul oprit.

Bogdan Stanoevici nu a oferit detalii suplimentare despre decizia de a candida la prezidențiale.

Cine este Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici este un actor român născut în București. Prin căsătorie, s-a stabilit la Paris.

El este directorul interimar al Circului Globus din Bucureşti, fiind numit alături de Sanda Ladoşi în funcţie de Gabriela Firea. În timpul liber cei doi mai cântă, mai înveselesc lumea pe la petreceri.

Anul trecut, a urcat pe un cal, în music-hall-ul “Bucuresti je t’aime”. Era distribuit în rolul unui oaspete francez care cunoaşte clovni, acrobați, o trupă de balet formată din 40 de dansatori, dar și cântăreți de renume precum Marcel Pavel, Monica Anghel sau Adrian Enache. În timpul reprezentaţiei a căzut de pe cal.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cel mai bătrân monah român de la Athos s-a mutat la Domnul
Părintele Ghedeon de pe Sfântul Munte Athos, unul dintre „reeducații de la Pitești”, a murit ...