Mârlănia lui IOHANNIS

Marius Ghilezan OPINIE POLITIC

În ziua de 9 mai 2019, de ZIUA EUROPEI (eveniment care aniversează victoria sovieticilor împotriva celui de-al Treilea Reich n.a.), preşedintele României, Klaus Iohannis organizează summit-ul CE cu toţi şefii de stat şi de guvern din ţările membre ale UE. Viorica DĂNCILĂ nu a fost invitată. Până acum.

Guvernul finanţează sindrofia, iar primul ministru nu este invitat la balul de retragere a multor politicieni. Asta e o mârlănie fără margini. Ţine de copilăria democraţiei. Seamănă că petrecerile pe care ni organizau părinţii în adolescenţă şi îi RUGAM să plece de acasă.

Ne amintim că la preluarea oficială a preşedinţiei rotative de către România, Klaus Iohannis a fost invitat la ceremonia de la Ateneul Român, organizată de guvernul României. Viorica DĂNCILĂ spunea că „atunci când sunt obiective de ţară, este important să dăm dovadă de consens şi de acţiune comună”.

Sciatica bătrânului lup de mare şi nervul moale al lui Macron

Mulţi dintre liderii UE vor ieşi la pensie. Obligaţi de sciatica politică sau de noua conjunctură europeană, oameni ca Timmermans, Juncker sau Verhofstadt vor rămâne acasă să se îngrijească de nepoţii teribilismului politic pe care i-au oblojit: progresiştii.

În ziua de 9 mai, Sibiul va fi locul de întâlnire al celor mai puternici oameni din Uniunea Europeană. La summit se va dezbate viitorul Europei. De către cine? De cei ce nu vor mai fi?

Bunica Merkel va fi Regina de Inimă Neagră

Nişte tineri pensionari vor dezbate viitorul, alături de lupii tineri Macron şi Kurz. Bunica Merkel va fi regina de inimă neagră. Se vor dezbate teme ca: migraţia, bugetele multianuale, perspectivele economice, alocările de fonduri, fără a cunoaşte viitoarea configuraţie a Parlamentului European.

Sondajele de dinaintea alegerilor din 26 mai indică o creştere a  cotelor electorale ale partidelor suveraniste şi a celor conservatoare. Probabil că politicile lor vor impune agenda viitorului UE.

La Sibiu, bunicii vor spune lucruri trăsnite. Nepoţii Emmanuel şi Sebestian vor face legământ de continuitate. Dar dacă partidele lor vor fi înfrânte în alegerile din 26 mai, buzele gânditorilor de la Sibiu vor fi umflate. Ca de cămilă.

Nici socialiştii nu stau prea bine.

Iohannis va fi lacheul unor traşi la şpiţ, cărora le fuge pământul de sub picioare.

Şi cum să nu te gândeşti la sciatica lui Juncker şi la pupătura trasă pe creştetul Vioricăi Dăncilă?

 

Loading...
loading...

3 Comments

  1. Tiganu ramane tot tigan si in ziua de paste.Sasul nu este nici neamt nici german,este nomad Saxon=tigan

  2. Viorica nu are ce cauta la Sibiu ca nu e „rotativa” ci e intalnirea UE unde participa PRESEDINTII sau pm pe baza de delegare. Nu ajunge ca uzurpa in forma continuata atributul presedintelui prevazut in art 91 uzurpare sesizata de Vatican dupa care de Orban in instanta (nefinalizata ca e infractiune penala) culminand cu participarea la instructajul sionist AIPAC adica institutiile statului fac lobby strain nu pentru Romania

  3. Crezi ca e mai bun KWJ sa ne reprezinte,? E tot o păpușă trasă de sfori. Urat ca își da în petec cu intoleranța și cinismul personal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Ce vor servi marii lideri ai Europei la SUMMIT-ul de la Sibiu cu 30 de EURO/zi?
Pentru cinstirea celor aproximativ 1000 de oaspeţi străini, invitaţi la SUMMIT-ul de la Sibiu din ...