Bichir, despre filmuleţul cu Iisus care îndeamnă la VOT: „o bătaie de joc la adresa creștinismului”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Teologul Florian BICHIR a  dat aseară la Realitatea.tv, în emisiunea VENERABILULUI PRESEI ROMÂNEŞTI, TAVI HOANDRĂ, o replică dură clipului, cu sursă anonimă, difuzat pe reţelele sociale, cu titlul „Iisus Hristos, mesaj pentru români – Ieşiti la vot pe 26 mai!”: „o bătaie de joc la adresa creștinismului”.

În filmuleţ apare un individ bărbos interpretându-l pe Iisus şi care se adresează românilor în limba engleză: „Dacă vreţi o ţară mai bună, cu un sistem de învăţământ mai bun, spitale mai curate, drumuri mai bune, o economie puternică şi mai puţină corupţie, nu vă rugaţi la Mine pentru asta! Eu nu vă pot salva! Doar voi vă puteţi salva ţara. Ieşiţi la vot pe 26 mai. Aceasta este şansa voastră! Ţineţi minte: nu toţi politicienii sunt corupţi. Lupta nu e pierdută, încă puteţi câştiga! Aveţi credinţă! Votaţi pentru copiii voştri!”, spune CREATURA, în timp ce imnul României făcea acordul sonor.

„Rareori sunt luat prin surprindere. De puține ori în viața mea, am văzut o asemenea blasfemie. E o jignire adusă tuturor creștinilor. Suntem un milliard pe glob. Ce votezi? Iisus Hristos nu a votat. Nu au fost alegeri. (…) Este o bătaie de joc la adresa creștinismului. Să faci o asemenea batjocură după Paște”, a spus Bichir, vineri seară, la Realitatea TV în emisiunea moderată de Octavian Hoandră.

„Dacă făceai aşa ceva în SUA dispăreai, nu mai făceai politică”

„Așa ceva nu se permite. Nu te joci cu sentimentele religioase ale unui om”, a mai spus teologul analist, adăugând: „Ce, mă scoate Iisus Hristos la vot? Să ajungi să folosești religia – religia oricui, respect toate religiile – nu se poate. Vă mai spun ceva și cu asta închei că m-am enervat rău de tot. Allah nu poate fi pictat. Nu are imagine. S-au apucat umoriștii să-l facă pe Mahomed, nu are rost să spun, pentru că nu vreau să jignesc”.

„Noroc că ATEII sunt sub 5% în România”

„Dacă în Statele Unite difuzai așa ceva, nu că nu făceai politică, dispăreai”, a mai spus acesta la Realitatea TV. Totodată, a precizat: „Dar Iisus a câștigat prin vot?! A avut nevoie de așa ceva?!”

Filmuleţul a dispărut de pe youtube. „Băieţii şi-au făcut numărul”, afirmă Marius Ghilezan. „Au urmărit să creeze un efect de agendă, să stârnească interesul ateilor faţă de alegeri. Obiectivul producătorilor anonimi era să mobilizeze electoratul anticreştin,” a mai declarat jurnalistul. „Noroc că ATEII sunt sub 5%. Cine e în spatele acestei provocări: Păpuşarii neomarxiştilor, reprezentaţi de două partide de laborator,” conchide acesta.

Un deputat USR crede că ÎNVIEREA e un fake-news

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Mârlănia lui IOHANNIS
În ziua de 9 mai 2019, de ZIUA EUROPEI (eveniment care aniversează victoria sovieticilor împotriva ...