Ipoteză incendiară: România a PIERDUT la EUROVISION din cauza agendei progresiste

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Ţara noastră a fost reprezentată de Ester Peony cu piesa “On a Sunday” la concurs, oprindu-se în semifinale.

Dacă Mihai Trăistaru a lăudat prezenţa scenică şi vocea interpretei românce, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a venit azi cu o ipoteză incendiară: „România a ratat finala Eurovision din cauza ideologiei de gen promovate agresiv de progresiştii care luptă împotriva meritocraţiei”.

În urmă cu două luni, Laura Bretan, deşi a dobândit covârşitor voturile românilor, a fost descalificată, zic specialiştii care cunosc domeniul şi modul de selecţie, din cauza opiniilor sale procreştine.

Din anul 2004, până în 2017 inclusiv, România s-a calificat în fiecare an în finală. O excepție a fost anul 2016, când România a fost descalificată din start pentru că Televiziunea Română avea datorii la European Broadcasting Union (EBU), organizatorul concursului internațional.

VERSURILE la care s-a referit politicianul:

„Watching the smoke

Rise from the ashtray

Filling the room with pain

It’s still in my veins”

ESTER a trăit mulţi ani în CANADA

Ester Peony e un nume de scenă. Autoarea înfrântă, deşi a avut un show fantastic şi un joc rafinat al mâinii, a trăit mulţi ani în Montreal, unde şi-a descoperit talentul pentru muzică. În vârstă de 25 de ani Ester, pe numele de botez Alexandra Creţu, este cântăreaţă şi compozitoare. De la  vârsta de 12 ani, s-a întors în România, unde a studiat pianul, la Şcoala Dinu Lipatti din Piteşti. A făcut studii de chitară clasică şi canto. În 2013, a fost admisă la Conservatorul din Bucureşti, unde a studiat jazz. Ester Peony a compus muzică pentru artişti precum DJ Rynno, Sylvia, Tamy şi Pepe

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
BUDAPESTA a pus gaz pe foc în situația de la cimitirul Valea Uzului
Scandalul a început după ce primăria orașului Dărmănești a amenajat, în cimitirul internațional al eroilor ...