Marius Ghilezan: “Klaus Iohannis critică HOŢIA altora, dar nu vorbeşte despre cele 6 case din meditaţii”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Prezent la Timişoara, la Universitatea de Vest, preşedintele Klaus Iohannis, a fost întrebat, în cadrul dezbaterii „Become your best! – printr-un învăţământ superior de calitate”, despre plagiate şi la ce soluţie s-ar găsi pentru a combate acest falgel în rândurile politicienilor..

“La noi, hoţii s-au cocoţat în vârful statului. Plagiatul e o formă de hoţie, dacă este tolerată, concluzia politicienilor e că se poate şi mai mult”, a spus Klaus Iohannis.

Acesta a spus că problema a apărut în anii 90, când unii politicieni au fost atraşi spre universităţi şi li s-au oferit doctorate.

Citeşte şi: Revoluţionarii din L.O.R.D. îi cer lui IOHANNIS să se abţină. Vezi la ce!

”Aici, universităţile au tras frâna de mâna foarte târziu. Evoluţia e mai complexă, de lungă durată şi nu se poate spune ok, să se termine cu plagiatul”, a mai afirmat şeful statului.

Iohannis susţine că este nevoie de un mecanism de ”autocurăţire” pe care ar trebui să-l facă universităţile, care ar trebui să elimine ”nu plagiatul, ci plagiatorii”.

“Klaus Iohannis nu le-a explicat studenţilor timişoreni cum a reuşit ca profesor să achiziţioneze şase case din meditaţii şi de ce soţia sa, Carmen Iohannis, nu dă curs invitaţiei la Parchet în dosarul falsului casei din strada Eminescu din Sibiu,” ne-a declarat Marius Ghilezan, autorul cărţii “Hoţia la români,” apărută în 2008 la Corint cu titlul pe bandă: “tiraj, o parte vâdut, o parte furat.” Ediţia 1 s-a epuizat în două săptămâni.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ipoteză incendiară: România a PIERDUT la EUROVISION din cauza agendei progresiste
Ţara noastră a fost reprezentată de Ester Peony cu piesa “On a Sunday” la concurs, ...