Liberalii încasează lovitură după lovitură în țară

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC

Încă trei primari liberali din județul Hunedoara spun cu seninătate că vor susţine candidaţii PSD la alegerile europarlamentare, după ce primarul din Peştişu Mic a dat tonul în acest sens, relatează Mesagerul Hunedorean. „O susţin pe Natalia Intotero, pentru că suntem prieteni, colaborăm bine de ani buni. E brădeancă de-a noastră şi votez cu ea la alegerile europarlamentare”, a declarat liberalul Călin Dud (foto stânga), primar al comunei Luncoiu de Jos pentru publicația hunedoreană.

Citește și: Lovitură de KO pentru Klaus Iohannis: „Sunt convins că aroganța și lipsa ta de caracter le vei plăti în acest an”!

La rândul său, primarul liberal al comunei Lunca Cernii de Jos, Liviţuc Lupulescu (foto mijloc), spune că s-a săturat să se bată cu morile de vânt. „Susţin candidaţii PSD la alegerile europarlamentare. M-am săturat de liberalismul celor din PNL. Nu m-au ajutat cu nimic. Să-şi susţină ei candidaţii liberali. Nu mai pot şi nu mai vreau să votez candidaţii PNL. Las lumea să voteze cu cine vrea, probabil cu PSD. Nu mai cred în PNL”, susține Lupulescu. În aceiași termeni privește situația și primarul din Băniţa, Ioan Marc: „În urma discuţiilor cu cetăţenii din comună, am hotărât să votăm cu cei care ne-au ajutat, care au sprijinit comuna Băniţa. Şi aceştia sunt cei de la PSD. De-a lungul timpului, cei din PSD ne-au ajutat.“

Citește și: BLAGA simte că primarii PNL nu trag pentru partid. Mesaj de implicare

În 30 martie, 26 de primari liberali din Timiș nici nu au participat la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare, majoritatea invocând motive de boală. Asta în condițiile în care la evenimentul de la Sala Olimpia din Timișoara a venit toată conducerea centrală a partidului și toți candidații. Printre cei care nu s-au aflat atunci la eveniment s-au numărat edilii de la Deta, Sânnicolau Mare și Făget.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
SERVICIILE franceze intimidează jurnaliștii care îl critică pe Macron
Proteste în Franța după ce 8 jurnaliști au fost chemați la audieri de Direcția Generală ...