Locul unde Liviu Dragnea şi-a snopit adversarii

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

În judeţul Teleorman, fieful lui Dragnea şi a lui Dăncilă, prezenţa la vot a fost 51.96% (161.870), iar potrivit rezultatelor provizorii de la ora 7.30, PSD a obţinut 47% (74358 voturi), PNL – 26.7% (41.727 voturi) şi Alianţa USR PLUSr 8.8 % (13.761 voturi), potrivit News.ro

Peste 72% din alegătorii din comuna natală a liderului PSD Liviu Dragnea, Gratia, din judeţul Teleorman, au votat pentru PSD, conform rezultatelor provizorii ale alegerilor europrlamentare de duminică. La Videle, localitate din care provin premierul Viorica Dăncilă şi ministrul de Interne Carmen Dan, scorul PSD a fost de 44%, conform News.ro.

La Videle, din totalul de 4.509 voturi, PSD a obţinut – 44% (1995 voturi), PNL – 23% (1042 voturi), USR – 13% (589 voturi).

Singurul liberal curat bate suta peste doi ani

Înainte de alegeri, reporterii Hotnews.ro au făcut un reportaj în Gratia, în satul în care s-a născut Liviu Dragnea, un fel de Siliştea-Gumeşti a lui Ilie Moromete. “Apa, canalul, asfaltul și pensia mărită sunt suficiente pentru majoritatea care a rămas să voteze partidul lui Dragnea așa cum este el „corupt și penal” cu șeful său cu tot. Că nu-i om să aibă în mână borcanul cu miere și să nu bage degetul, nu?”, scria Hotnews cu trei zile înainte de alegeri.
Singurul „liberal curat” pe care reporterul l-a întâlnit la Gratia “bate suta peste doi ani, cu singurul regret că nu vine și partidul său la conducere.”

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dăncilă: Nu demisionez. Românii au încredere în acest guvern. Opoziţia să depună moţiune de cenzură
Preşedintele Klaus Iohannis a cerut aseară din nou demisia guvernului. Viorica Dăncilă a replicat ferm: ...