George Simion depune la DNA două plângeri legate de alegeri

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC

Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion anunţă că depune joi două plângeri la sediul DNA. Simion susţine că are deţine dovezi clare conform cărora voturile au fost fraudate atât în judeţele ţării, cât şi în diaspora. Plângerile vizează infracţiuni legate de coruperea alegătorilor la scrutinul de duminică, 26 mai şi vicierea rezultatelor. Acesta nu este singurul său demers.

„Tocmai am solicitat Biroului Electoral Central să văd cele 270 080 de voturi anulate din Țară. Având în vedere că doar 4000 de voturi anulate avem de peste hotare, diferența este enormă și cred că știm cu toții că nu există 270 000 de oameni care să fi mers special la vot să pună ștampila pe mai mulți concurenți. Cereți și voi BEC să mă lase să văd fizic acele voturi, în calitate de candidat independent. Sunați-i, scrieți-le! Credeți că mi se va aproba cererea?”, a scris miercuri pe facebook Simion.

Citește și: SCANDAL ELECTORAL / Cine a ajutat UDMR să intre în Parlamentul European?

Printre aspectele care surprind la scrutinul de duminică se numără reușita UDMR de a trece pragul în condiții de vot masiv, existența a peste 1,4 milioane de voturi pe liste suplimentare și anularea a peste 270 000 de voturi în țară. George Simion a candidat ca independent la alegerile europarlamentare sub sloganul „România Mare în Europa”, acumulând aproape 120.000 de voturi.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Sentinţă / Speriat de amenda de 5.000 de Euro pe zi, fostul REGE s-a decis să scoată limba !
Artista belgiană Delphine Boel susţine de mai mulţi zeci de ani că este copilul din ...