Sentinţă / Speriat de amenda de 5.000 de Euro pe zi, fostul REGE s-a decis să scoată limba !

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Artista belgiană Delphine Boel susţine de mai mulţi zeci de ani că este copilul din flori al fostului rege Albert al II-lea al Belgiei. Instanţa de judecată l-a obligat pe fostul suveran să ofere o probă de ADN. Astfel, REGELE a decis că este de acord să scoată limba pentru a i se preleva o mostră de salivă, în vederea realizării testului de paternitate, evitând astfel o amendă de 5.000 de euro pe zi. Potrivit actriţei, relația dintre fostul rege și mama sa ar fi început în anii 1960.

 Ce legătură are Regele Albert al ll-lea cu România?

Albert al lI-lea este nepotul fiului mai tânăr al Regelui Leopold I, pe numele său Philippe ( ca  al actualului Rege al Belgiei) , căruia ION I.C. BRĂTIANU i-a propus înaintea lui Carol să devină domn al României, al Principatelor Unite, dar a refuzat.

Citeşte şi: Iohannis recunoaște că nu el a dat titlul propriei cărți

Ulterior, Philippe s-a căsătorit cu Maria de Hohenzollern, sora Regelui Carol I şi sora lui Leopold de Hohenzollern, tatăl lui Ferdinand.

Speriat de  amenda de 5.000 de Euro pe zi, s-a decis!

 Fostul monarh Albert al ll-lea, acum în vârstă de 84 de ani, s-a împotrivit timp de peste un deceniu cererii de efectuare a unui test de paternitate depusă de artista belgiană Delphine Boel (51 de ani). Pentru a nu plăti amenda de 5000 de euro/zi a decis zilele trecute să scoată limba în faţa asistentelor de specialitate pentru a oferi un eșantion de salivă.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
POTOP LA BUDAPESTA: O navă de croazieră s-a scufundat. Cel puţin şapte morţi
Cel puțin șapte persoane au murit și aproape 20 au dispărut după ce o navă ...