Rareş BOGDAN: “Nimeni din OPOZIŢIE nu i-ar putea spune ASTA preşedintelui”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Într-o intervenţie la emisiunea lui Victor CIUTACU, Rareș Bogdan reconoaşte că preşedintele KLAUS IOHANNIS e foarte ranchiunos.  

Întrebat ce părere are despre faptul că la consultările de la Cotroceni, Alianța 2020 USR-PLUS ar fi spus că va avea candidat propriu la alegerile prezidențiale.

”Faptul că domnul Barna anunță că nu îl susține pe domnul Iohannis, nu încurcă cu nimic lucrurile, dar permiteți-mi să mă îndoiesc că vreun politician din România, din Opoziție, își permite să îi spună lui Klaus Iohannis în față: Nu vă susțin. Domnul Barna e din Sibiu și îl cunoaște foarte bine pe domnul Iohannis și știe că el uită greu. E o persoană care prinde extrem de repede și uită extrem de greu. Permiteți-mi să mă îndoiesc că a avut loc dialogul dintre domnul Barna și domnul Klaus Iohannis. Eu spun că e bine ca teribilismele să înceteze pentru că nu cred că cineva din Opoziție își permite să vorbească așa cu Klaus Iohannis. Are o forță electorală și o statură politică și e greu să te duci mai ales în Palatul Cotroceni și să îi spui asta. Permiteți-mi să mă îndoiesc”, a spus Rareș Bogdan, prezent prin legătură telefonică, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Ce a spus Dan Barna despre discuția cu Iohannis

”Ceea ce i-am spus președintelui Iohannis, repet, este că vom avea candidat în primul tur al alegerilor și ne-a spus că ”este foarte normal să aveți așa ceva pentru că aveți un sfert de Românie care v-a votat”. Acesta a fost schimbul de replici. Nimic altceva”, a spus Dan Barna, într-o intervenție la același post de televiziune.

Loading...

One Comment

  1. Ești cel mai prost dintre prosti și cu apucaturi de dictator nenorocit!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Întoarcerea Prințului rătăcitor, soluția pentru instabilitatea politică
După moartea Regelui Ferdinand Întregitorul, pe tronul României a urcat nepotul acestuia, Mihai, care a ...